Inici » Lidl invertirà 140 milions d’euros en el seu futur centre logístic de Martorell

Lidl invertirà 140 milions d’euros en el seu futur centre logístic de Martorell

by premium.cat
un edificio grande con muchos árboles frente a él y un estacionamiento frente a él, Carl Walter Liner, película, una fotografía de cambio de inclinación, arbeitsrat für kunst

La cadena de supermercats Lidl aposta fort per la seva expansió a Catalunya

Lidl ha anunciat una inversió de 140 milions d’euros per a la construcció del seu nou magatzem a Martorell. Aquesta nova plataforma logística, que es preveu que estigui operativa el 2025, serà una instal·lació àmplia i moderna destinada a millorar l’eficiència i l’oferta de serveis de Lidl a Catalunya.

El futur magatzem de Martorell ocuparà una àrea de més de 126.000 metres quadrats i tindrà 144 molls de càrrega. Amb aquestes dimensions, es convertirà en un dels centres logístics més grans d’Europa per a Lidl. A més, aquest projecte permetrà a l’empresa impulsar el seu negoci a la zona nord-est d’Espanya i continuar generant riquesa i ocupació locals.

Un pas més en la consolidació de Lidl a Catalunya

Lidl ja és un actor clau en l’economia catalana, amb un impacte de gairebé 1.300 milions d’euros i més de 26.000 llocs de treball generats a la regió. La cadena compta amb més de 120 botigues a Catalunya i una plantilla de més de 4.000 persones. A més, Lidl aposta per adquirir productes regionals i col·laborar amb proveïdors locals, contribuint al desenvolupament econòmic de la zona.

Expansió nacional de Lidl

El projecte de Martorell forma part d’un pla d’expansió a nivell estatal de Lidl, que inclou altres projectes logístics a diferents punts de la península. Amb aquesta inversió, Lidl busca consolidar-se com un dels principals dinamitzadors de l’economia i el mercat laboral a Catalunya i a tot Espanya.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00