Inici » Recuperació de les seus per fer els exàmens teòrics de conduir a diverses localitats de Catalunya

Recuperació de les seus per fer els exàmens teòrics de conduir a diverses localitats de Catalunya

by PREMIUM.CAT
Una calle con una iglesia al fondo y un coche aparcado delante de ella al lado de la carretera, Enguerrand Quarton, vista panorámica, un barroco flamenco, románico

El servei de trànsit facilitarà el material informàtic i la DGT el programari de l’examen

El teòric de conduir tornarà a Ripoll, Olot, Tortosa, La Pobla de Segur i La Seu d’Urgell. Volem lectors informats. I tu?

Apunta’t als butlletins de catalàpress per rebre informació de qualitat i rigorosa. ‘catalàpress t’informa’

El Servei Català de Trànsit (SCT) i la Direcció General de Trànsit (DGT) han acordat recuperar les seus per fer els exàmens teòrics de conduir a Ripoll, Olot (Girona), Tortosa (Tarragona), La Seu d’Urgell i la Pobla de Segur (Lleida). En un comunicat aquest dijous, han explicat que l’SCT facilitarà el material informàtic i la DGT el programari de l’examen.

Recuperació de les seus i coordinació local

La primera seu que es recuperarà serà Ripoll, a un local cedit pel Consell Comarcal del Ripollès, i la Federació d’Autoescoles de Girona coordinarà la posada en marxa d’aquest procés.

Reclamacions i formació per reduir accidents

Durant la reunió de l’acord, l’SCT va tornar a reclamar a la DGT el traspàs de les competències al Govern per fer els exàmens pràctics de conduir, ja que consideren que les hores extres dels examinadors no compleixen les necessitats i la demanda existent, i que ‘cal una plantilla estable d’aquest col·lectiu’. D’altra banda, es va parlar que, per reduir els accidents amb camions implicats amb conductors d’altres països de la Unió Europea, especialment a l’AP-7, des de Catalunya es formaran els conductors de vehicles pesants que vénen a treballar aquí i estan esperant el canvi de carnet.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00