Inici » Súria rep la visita del delegat del Govern espanyol a Catalunya

Súria rep la visita del delegat del Govern espanyol a Catalunya

by PREMIUM.CAT
un grupo de personas paradas frente a un edificio con una puerta y un reloj en la pared detrás de ellos, Ayshia Taşkın, fotografía profesional, un retrato, les automatistes

Carlos Prieto coneix els projectes municipals de la vila

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, ha fet aquest dimecres la seva primera visita oficial a Súria. El representant de l’executiu central ha estat acollit per l’alcalde Albert Coberó a l’ajuntament i ha mostrat el seu interès pels principals projectes que s’estan duent a terme en el municipi.

Durant la recepció a l’ajuntament, l’alcalde de Súria ha aprofitat per agrair la visita del delegat del Govern i explicar-li els projectes de la Biblioteca-Centre Cultural, el Servei d’Atenció Assistencial Integral en l’Àmbit Rural (SAIAR) i el parc fotovoltaic del dipòsit salí vell. El delegat del Govern espanyol s’ha compromès a donar suport a les iniciatives del municipi i ha deixat la seva signatura al Llibre d’Honor. A l’acte també hi han assistit altres regidors de la Corporació Municipal i la surienca Mercè Cardona, assessora del grup del PSC a la Diputació de Barcelona.

Carlos Prieto recorre alguns espais de la vila

Després de la recepció a l’ajuntament, el delegat del Govern i l’alcalde de Súria han fet un recorregut per alguns espais de la vila que acolliran els projectes municipals. Han visitat l’espai de Cal Pau, on s’ubicarà el SAIAR, i l’espai del Califòrnia, on s’ubicarà la Biblioteca-Centre Cultural. El delegat del Govern ha elogiat la tasca de l’ajuntament per impulsar aquests projectes i ha destacat la importància de la col·laboració entre administracions.

Abans de la visita a Súria, el delegat del Govern i l’alcalde de Súria havien mantingut una reunió de treball. Carlos Prieto ha vingut a Súria després de fer una altra visita institucional a Bagà.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00