Inici » Un defecte en els avisos de la bateria afecta uns desfibril·ladors d’una determinada marca

Un defecte en els avisos de la bateria afecta uns desfibril·ladors d’una determinada marca

by premium.cat
una máquina con una pantalla que muestra un botón de pago verde y un botón de pago rojo en la pantalla, Ai-Mitsu, hiper detalle, una representación por computadora, neogeo

L’AEMPS adverteix del risc que els desfibril·ladors Reanibex 100 es desconnectin sense previ avís

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha alertat de la possibilitat que uns desfibril·ladors de la marca Reanibex 100 es desconnectin de forma sobtada quan s’intenti aplicar una descàrrega, malgrat que mostrin un nivell de bateria adequat.

En una nota informativa, la AEMPS -organisme que depèn del Ministeri de Sanitat- explica que la probabilitat que el problema es doni és elevada en els desfibril·ladors amb versions de programari 2.06 o inferiors i, sobretot, quan la bateria porta instal·lada en l’aparell més de dos anys.

Solució al problema

Per a resoldre aquesta incidència, l’empresa fabricant ha informat que cal actualitzar el programari a la versió 2.07, amb la qual es millora el mètode de compensació del consum de bateria en espera i el valor de bateria restant que s’indica és correcte, segons indica la nota.

Segons la AEMPS, aquests productes es distribueixen a Espanya a través de l’empresa Osatu S. Coop (Bexen cardio), Quirumed S.L.O, Fundació SSG, Lost Simetry S.L, AB Medica group S.A..

Indicacions dels desfibril·ladors

Els desfibril·ladors externs Reanibex 100 estan indicats per a ser utilitzats per personal amb un mínim coneixement i entrenament en reanimació cardiopulmonar (RCP).

Quan estan connectats a un pacient, aquests productes sanitaris analitzen automàticament l’electrocardiograma (ECG) del pacient i decideixen si cal o no aplicar una descàrrega.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00