Inici » Un Viatge a Traves de les Ones Catalanes: Descobrint les Joies i Desil·lusions de Catalunya Ràdio

Un Viatge a Traves de les Ones Catalanes: Descobrint les Joies i Desil·lusions de Catalunya Ràdio

by premium.cat
una regla de madera con un agujero sobre una mesa con un dibujo de un edificio, David Diao, anamórfico, una representación 3D, arte analítico

Explorant El Tercer Temps: Una Mirada Diferent

Obligat per alguns amics, he après a escoltar El tercer temps i el Tot Costa, dos programes de futbol a Catalunya Ràdio. El tercer temps, presentat per Ricard Torquemada, emergeix com una experiència fascinant que segueix als partits del Barça amb una duració de tres quarts o una hora. La gran sorpresa d’aquest programa ha estat Bernat Soler, qui, quan adopta un to més reflexiu, es presenta com a intel·ligent i mesurat, allunyant-se de la grolleria que a vegades es mostra a les transmissions.

La Transformació de Bernat Soler: Una Agradable Sorpresa

He estat tan dur amb ell que els lectors poden fer-se càrrec de la meva sorpresa el dia que, mentre feia una altra cosa, vaig pensar: qui és aquest noi que parla i que ho fa tan bé? La meva admirada sorpresa. Ara quan escolto el Bernat narrant, miro benèvolament de separar el gra de la palla, apreciant els moments en què brilla amb intel·ligència.

Tot Costa: Entre l’Útil i l’Agotador

En contrapartida, Tot Costa, presentat per Jordi Costa, ofereix una experiència útil per escriure cròniques del Barça, però esdevé agotador durant dues hores amb el seu posat de desinterès. Les paraules lentes i el menyspreu pel temps de l’oient resten com a punts crítics, contrastant amb la utilitat de les seves intervencions a la mitja part.

El Doble Rostre de Jordi Costa: Útilitat i Desinterès

Aprecio el criteri de Jordi Costa i sovint el copio, però la desídia i la falta de respecte pel temps de l’oient són evidents en aquesta marató de dues hores. La seva aparent desgana contrasta amb la necessitat d’estimar més la vida i ser considerat amb la paciència de l’audiència.

La Nit dels Ignorants: Una Nocturna Desolació

Explorant més profundament la graella de Catalunya Ràdio, La Nit dels Ignorants, presentada per Xavier Solà, emergeix com una regressió brutal a una època passada. Aquesta preqüela dramàtica presenta una apologia de la malaltia i la soledat, amb oients desfets que expressen preocupacions insignificants i queixes sense interès general.

Xavier Solà: Una Desmentida al Progrés de la Humanitat

Xavier Solà representa una regressió, destruint de matinada el que durant el dia s’ha construït amb tant d’esforç. La Catalunya actual mereix més que aquesta mostra de desídia, i la nit dels ignorants de Xavier Solà sembla contradir tot progrés de la Humanitat.

En conclusió, el viatge per la graella de Catalunya Ràdio revela llums i ombres, amb programes que brillen quan troben la seva mesura i desil·lusionen quan s’allunyen d’aquesta. La riquesa i diversitat de l’oferta radiofònica reflecteix la complexitat dels gustos i les expectatives de l’audiència catalana.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00