Inici » València es prepara per al Mundial 2030 amb les instal·lacions esportives

València es prepara per al Mundial 2030 amb les instal·lacions esportives

by PREMIUM.CAT
un gran edificio blanco con un techo blanco y una valla blanca a su alrededor y árboles en el fondo y un cielo azul, Enguerrand Quarton, cgstudio, una representación digital, incoherentes

El Ciutat de València i les ciutats esportives del València i del Llevant, possibles centres d’entrenament

Una comitiva de l’organització del Mundial 2030 que tindrà lloc a Espanya, Portugal i el Marroc ha realitzat aquest dijous una visita al Ciutat de València ia les ciutats esportives del València i del Llevant amb l’objectiu que aquests recintes puguin servir com a llocs d’entrenament a l’esdeveniment futbolístic.

Fonts del Llevant han informat que al recorregut pel Ciutat de València, la delegació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha comprovat aspectes com l’estat de la gespa, la zona de premsa o la il·luminació de l’estadi del conjunt granota, i ha comptat amb la presència del president de la Federació Valenciana, Salva Gomar.

Així mateix, han examinat el complex esportiu on s’exercita diàriament el Llevant a Bunyol (València), ja que aquestes instal·lacions podrien albergar els entrenaments d’alguns equips al Mundial 2030.

El Nuevo Mestalla, aspirant a ser seu del Mundial

Fonts del València han confirmat que l’expedició federativa ha revisat la informació que ja tenia sobre el complex de Paterna, des del nombre de camps i de vestidors, fins a dades sobre distàncies.

La ciutat de València, la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Futbol tenen la intenció que el Nuevo Mestalla, la construcció del qual està paralitzada des del 2009, sigui una de les seus del Mundial 2030.

L’ajuntament va donar per fet que el València tindria aprovada la llicència per reprendre les obres el primer trimestre d’aquest any i el club ha manifestat la seva voluntat de fer-ho però no ha anunciat encara la data en què ho faria.

Si València fos escollida seu del Mundial, les ciutats esportives del València i del Llevant tindrien moltes possibilitats de ser subseus per allotjar diferents seleccions però si finalment la ciutat no ho fos també podrien ser seleccionades.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00