Inici » Valeria Ros presenta ‘Sexe, famosos i ninots de drap’, el nou xou d’humor a Atresplayer

Valeria Ros presenta ‘Sexe, famosos i ninots de drap’, el nou xou d’humor a Atresplayer

by PREMIUM.CAT
un grupo de mujeres sentadas una al lado de la otra sosteniendo un libro y una revista con un personaje de dibujos animados, Artgerm, arte digital ultrarrealista, una pintura hiperrealista, hiperrealismo

Valeria Ros, la nova estrella d’Atresmedia

Atresmedia ha premiat Valeria Ros amb un nou projecte després de conduir els últims esdeveniments de Neox. La talentosa comediant i col·laboradora de ‘Zapeando’ assumirà el rol de presentadora a ‘Sexe, famosos i ninots de drap’, l’innovador programa d’Atresplayer els dos primers episodis del qual seran llançats el proper diumenge 11 de febrer.

Un elenc de figures destacades

Fernando Romay i Samantha Hudson seran els protagonistes dels dos primers episodis, mentre que Edu Soto, Henar Álvarez, Estrella Xtravaganza, Ricky Merino, Victòria Martín, El Sevilla i Gakian s’uniran en episodis posteriors com a convidats famosos. Tots participaran en aquest original club de lectura dirigit per Valeria Ros.

Una proposta única

El programa, produït per Cuarzo (‘L’illa de les temptacions’, ‘Fals amor’), innova en permetre que els mateixos convidats siguin els narradors de relats eròtics creats pels seus seguidors, utilitzant ninots de drap com a protagonistes. Valeria Ros serà l’encarregada de crear un ambient còmode, divertit i espontani, complint les expectatives d’un espectacle que promet entreteniment assegurat amb la seva combinació de sexe, famosos i ninots de drap.

Converses sense embuts

Els convidats compartiran obertament les seves experiències íntimes, promovent una conversa franca i desinhibida sobre la seva vida sexual, desafiant tabús. El programa oferirà naturalitat, rialles, secrets revelats i anècdotes divertides per construir un format nou i atractiu.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00