Inici » Will Smith regresa a la gran pantalla amb ‘Bad Boys: Ride or Die’

Will Smith regresa a la gran pantalla amb ‘Bad Boys: Ride or Die’

by PREMIUM.CAT
dos homes l'un al costat de l'altre amb un agafant el braç al voltant de l'espatlla de l'altre i l'altre agafant el braç al coll, Altichiero, vfx, una foto en color, veritatisme

El retorn de Will Smith al cinema

Dos anys després de la seva darrera pel·lícula, Will Smith torna a la gran pantalla amb el seu nou projecte cinematogràfic. Després d’un temps allunyat dels mitjans a causa d’una polèmica baralla a la gala dels Oscars 2022 amb Chris Rock, l’actor torna amb ‘Bad Boys: Ride or Die’. Aquesta pel·lícula, que es va estrenar aquest estiu, marca el retorn de Smith al gènere d’acció i promet ser un èxit a la taquilla.

La trama de ‘Bad Boys: Ride or Die’

En aquesta quarta entrega de l’exitosa saga ‘Bad Boys’, Will Smith reprèn el seu paper icònic com el detectiu Mike Lowery, acompanyat novament per Martin Lawrence com a Marcus Burnett. La trama de la pel·lícula segueix els detectius de narcòtics de Miami mentre intenten netejar el nom del capità Howard, que ha estat acusat de col·laborar amb els càrtels. No obstant això, durant el transcurs de la pel·lícula, els mateixos detectius són incriminats, cosa que els obliga a fugir i lluitar per demostrar la seva innocència.

Una picada d’ullet al passat

Enmig de les explosions i tirotejos de ‘Bad Boys: Ride or Die’, hi ha una escena que ha generat un gran enrenou. En ella, el personatge de Mike Lowery, interpretat per Will Smith, pateix un atac de pànic i és bufetejat per Marcus Burnett, interpretat per Martin Lawrence. Aquesta escena ha estat interpretada per molts com una picada d’ullet al famós incident als Oscars, on Will Smith va bufetejar Chris Rock. Tot i que l’escena és part de la trama de la pel·lícula, ha generat controvèrsia i expectació entre els espectadors.

El famós incident als Oscars

L’incident entre Will Smith i Chris Rock als Oscars va passar fa més de dos anys, però encara segueix sent recordat a Hollywood. Després de l’incident, Smith es va disculpar públicament i va enfrontar conseqüències professionals, incloent-hi la seva renúncia a l’Acadèmia i una prohibició d’assistir a esdeveniments relacionats amb els Oscars durant la propera dècada. Per la seva banda, Chris Rock ha aprofitat cada oportunitat per esmentar l’incident als seus monòlegs, mantenint viu el tema.

Una estratègia publicitària inusual

La inclusió de l’escena de la bufetada a ‘Bad Boys: Ride or Die’ ha despertat la curiositat i la controvèrsia. Tot i que no s’ha confirmat qui va tenir la idea d’incloure aquesta escena, molts especulen que Will Smith ha fet servir l’incident incident com una estratègia publicitària. Aquesta estratègia, encara que arriscada, ha tornat a posar Smith al centre del debat públic i ha generat expectació per la seva nova pel·lícula.

Monetitzant l’escàndol

Tant Will Smith com Chris Rock han sabut capitalitzar l?escàndol. Mentre Smith ho ha integrat en el seu treball cinematogràfic, Rock ho ha utilitzat com a material per a les seves actuacions humorístiques. Amb aquesta jugada, tots dos actors han demostrat que fins i tot els moments més foscos es poden convertir en oportunitats en la indústria de l’espectacle.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00