Inici » Ampliació de la Línia R8 fins a Sant Celoni: La Demanda de CCOO

Ampliació de la Línia R8 fins a Sant Celoni: La Demanda de CCOO

by PREMIUM.CAT
Un auto rojo estacionado frente a un edificio con un letrero en su costado que dice "Carol Bove, arthouse, una serigrafía, arte povera".

CCOO Vallès Oriental- Maresme i Osona impulsa una moció

El sindicat CCOO, en col·laboració amb diversos municipis del Vallès Oriental, proposa una moció per estendre la Línia R8 fins a Sant Celoni, abandonant l’actual punt de partida a Granollers.

Asseguren que l’estació de Sant Celoni té la capacitat necessària per convertir-se en la nova capçalera, ja que actualment ja és punt de sortida de trens de la Línia R2.

Augment de Freqüències i Millora de Connectivitat

Simultàniament, CCOO planteja la necessitat d’ampliar les freqüències de la línia. Recorden l’anunci del Govern de la Generalitat, que, malgrat haver promès duplicar la freqüència el juny de 2022, no ha estat executat per manca de pressupost.

L’R8, inaugurada el 2011, connecta actualment Granollers amb Martorell. Inicialment, l’objectiu era unir Mataró amb Vilanova i la Geltrú sense passar per Barcelona, una línia que CCOO considera com a mig oblida per l’administració.

CCOO destaca el paper essencial de l’R8 com a columna vertebral i principal corredor de mobilitat ferroviària del Vallès.

Beneficis per Estudiants i Municipis

L’R8 és crucial per als estudiants que es desplacen a la Universitat Autònoma de Bellaterra des de poblacions que actualment troben dificultats, no només per la manca de servei directe, sinó també per freqüències inadequades.

L’ampliació de freqüències beneficiaria també poblacions com Granollers, Montmeló i Mollet, millorant la connectivitat amb altres comarques.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00