Inici » Ana Rosa Quintana Revela un Passat Inesperat que Desperta Interès

Ana Rosa Quintana Revela un Passat Inesperat que Desperta Interès

by PREMIUM.CAT
una mujer sentada en una silla roja frente a una pared azul y roja con una silla roja detrás, Elizabeth Murray, imagen promocional, un retrato, precisionismo

Competint amb Sonsoles Ónega, Ana Rosa Manté la Tensió en TardeAR

Ana Rosa Quintana continua en la segona posició en la lluita per les audiències de la tarda, perdent contra Sonsoles Ónega. Aquesta situació està generant preocupació entre els directius de TardeAR, ja que aquest programa era la nova aposta per millorar els resultats de Sálvame.

Amb l’objectiu de captar l’atenció del públic, Ana Rosa ha decidit fer una confessió que ha creat expectació. En aquest cas, la presentadora ha revelat un episodi del seu passat que ha generat sorpresa i discussió en les darreres hores.

Ana Rosa Confessa: Colar-se al Metro durant la Joventut

Durant l’emissió d’aquest dimarts, la taula de col·laboradors analitzava vídeos virals, i un en particular mostrava una dona colant-se al metro. Aquesta imatge ha provocat una pregunta sobre si algun d’ells havia comès l’acte incívic d’entrar al transport públic sense pagar. Sorprenentment, Ana Rosa ha reconegut haver-ho fet en el passat: “Nosaltres ens colàvem quan no hi havia tanca. Amb l’edat que teníem i sense diners, simplement saltàvem”.

Mario Vaquerizo, el cantant i marit d’Alaska, també ha compartit la seva experiència d’entrar al metro sense pagar quan era jove. Aquesta revelació ha posat de manifest una part del passat dels dos famosos, tot justificant-ho amb les dificultats econòmiques de l’època, encara que això pugui no ser ben vist com a exemple a seguir.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00