Inici » Ayuso a tot ritme: l’enigma de la gasolina que ningú sap qui sufragarà

Ayuso a tot ritme: l’enigma de la gasolina que ningú sap qui sufragarà

by premium.cat
un hombre y una mujer montando una montaña rusa en una pista de carreras con una multitud de personas mirándolos desde los asientos, Felix-Kelly, imagen promocional, una captura de pantalla, les automatistes

La Fórmula 1 a Madrid: Un impuls televisiu que encén passions

En el relat televisiu, l’escenari s’escalfa amb el motor del cotxe, deixant enrere l’estèril lament de ‘¡Madrid ens roba la Fórmula 1!’ que ressonava a l’Està passant (TV-3). Amb un to més humorístic, es bromejava sobre la incessant presa d’actius, des de empreses fins als festivals de música, inclús arribant a personatges com Jordi González.

Recordant la desafortunada Fórmula 1 que va impulsar Francisco Camps a València entre el 2008 i el 2012, amb un forat de 230 milions que van sufragar els valencians, es manifestava una certa inquietud, preguntant-se si Madrid seguiria aquest camí ruïnós.

La Sàtira d’El Intermedio i les Advertències Velades

El món de la sàtira no es quedava enrere. El programa El Intermedio (La Sexta) parodiava Isabel Díaz Ayuso en un cotxe de carreres en un circuit encara inexistents. Sandra Sabatés, mirant cap enrere, exposava els malbarataments de València, amb un circuit abandonat convertit en un camp de barraques i abocador il·legal d’escombraries. Potser, en aquesta sàtira, hi havia una advertència subtil sobre el futur de la Fórmula 1 a Madrid.

La Història de Despilfarros del PP en Obres Públiques

Analitzant el passat, el PP, com a gestor d’obres públiques i iniciatives esportives, ha acumulat un historial de malbarataments. Erik Harley, col·laborador d’El Intermedio, exposava projectes faraònics inútils pagats amb diners públics, des d’aeroports sense avions fins a la Ciutat de la Justícia d’Esperanza Aguirre, un descampat que ha costat 355 milions.

Qui sufragarà la Fórmula 1 a Madrid?

Amb la notícia de l’elecció de Madrid per a la Fórmula 1, les xifres esdevenen protagonistes. Segons una exclusiva de TV-3, Madrid haurà de pagar 48 milions a l’any a l’organització de la F-1, superant els 26 milions anuals que Catalunya destina a Montmeló. Aquesta dada planteja una reflexió sobre el suposat ‘cost zero’ de la Fórmula 1 i podria ser analitzada visualment per la ciutadania per discernir si és despesa o inversió.

En definitiva, l’enigma de qui assumirà el cost de la gasolina que alimenta a Ayuso a tot ritme roman sense resposta. La Fórmula 1 a Madrid promet ser una batalla de xifres i un esdeveniment televisiu amb incerteses financeres.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00