Inici » Condemna exemplar per a l’agressió més salvatge

Condemna exemplar per a l’agressió més salvatge

by PREMIUM.CAT
un home amb un uniforme de presó taronja està mirant la càmera i mira la càmera arruïnada l'home porta un uniforme de presó taronja, Aaron Bohrod, mitchell mohrhauser, un retrat de personatges, precisió

Brian Raimundo Céspedes condemnat a 35 anys de presó

Brian Raimundo Céspedes, un jove que va violar una noia menor d’edat a Igualada la nit de Tots Sants, ha estat condemnat a 35 anys de presó. L’agressió brutal que va cometre contra la víctima ha estat considerada un intent d’assassinat, el qual està penat amb 20 anys de privació de llibertat. A més, la violació ha suposat una condemna addicional de 15 anys de presó.

Una sentència exemplar

Els jutges, després d’escoltar totes les parts i de revisar els informes de la investigació, no han tingut cap dubte sobre la culpabilitat de Brian Raimundo Céspedes. Segons els experts, aquesta sentència és considerada exemplar i era el que s’esperava, ja que no hi ha cap excusa per justificar l’agressió i els maltractaments físics que va infligir a la noia. A més, el fet que l’agressor no hagi atès ni avisat ningú després de deixar la víctima a les portes de la mort demostra la seva total falta d’empatia i consideració envers la vida humana.

Condemna al masclisme i previsió de la sentència

La sentència també ha tingut en compte el masclisme que va demostrar l’agressor en menysprear la noia. A més, s’ha previst que en cas que Brian Raimundo Céspedes no compleixi íntegrament els anys de presó, tingui garantit un apartament per a la víctima i que sigui deportat al seu país d’origen, Bolívia.

Referències

1. Com sESTRUCTURA un text en catal | EXEMPLES
2. Reescriure i parafrasejar textos en catal
3. Curs de llengua catalana – Departament de Justcia
4. Comunicaci escrita
5. Resum de textos en catal – Softcatal
6. Reescriure, tornar a escriure o tornar a escriure el text …
7. Resum Examen 1 – TEMA 1. COMUNICACI. PROPIETATS DEL TEXT FIGURES RETRIQUES: smil: comparaci – Studocu
8. cmd:bib:bebl:modul_4:tema_2 [Formaci del professorat]
9. La notcia | Gramtica | Consorci per a la Normalitzaci Lingstica – CPNL | Consorci per a la Normalitzaci Lingstica – CPNL
10. Catala 2N – Resum per selectivitat – CATAL 2Batx 1. HISTRIA LLENGUA CATALANA 1 Formaci del – Studocu

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00