Inici » El Realisme del Final de Temporada al Reale Arena

El Realisme del Final de Temporada al Reale Arena

by PREMIUM.CAT
un grup d'homes dempeus a dalt d'un camp de futbol junts en cercle sobre un camp d'herba, El Greco, gir, una foto d'estoc, premsa privada

Una Temporada de Alts i Baixos

El tancament de la temporada al Reale Arena ha confirmat el que molts esperaven. Tot i que la il·lusió per assolir llocs europeus va ser present, la realitat de l’equip es va imposar. Tot i que l’expectativa inicial era alta, la veritat és que l’acompliment de l’equip no va arribar a aspirar a més.

És temptador reflexionar sobre els errors comesos en partits clau, com contra l’Alabès i el Rayo a casa, o sobre les ocasions en què l’equip no va estar a l’alçada. No obstant, realment es podia esperar més? És just qüestionar si l’absència de l’equip a Europa es deu a les falles o decisions alienes. Culpar exclusivament a la gestió interna seria injust per a Peter Lim, el coneixement actual del qual de la situació del València a Sant Sebastià és incert.

Diferències Abismals

Un contrast evident s’observa en comparar la destresa de Kubo en cada acció amb la realitat del València, la configuració de plantilla del qual no aconsegueix equiparar-se al virtuosisme del jugador japonès. Aquesta discrepància no és una crítica als joves jugadors, que fan el que poden. És més aviat una constatació que, en un futur, amb més experiència a la Primera Divisió, podrien assolir actuacions com la d’ahir.

Mentrestant, la Reial Societat celebra el cinquè any consecutiu a Europa, i tot i així, ha d’assegurar la seva participació a l’Europa League a les properes jornades. En contrast, al València, l’absència contínua d’èxits europeus és tan descoratjadora que s’assumeix que la temporada que ve, la 24/25, també conclourà sense presència a Europa. Tot això, sense conèixer encara el panorama del mercat de fitxatges.

Conclusió

El tancament de la temporada al Reale Arena ha estat revelador. Tot i que les expectatives inicials eren altes, la realitat de l’equip ha demostrat que assolir llocs europeus era una meta inabastable. La bretxa entre l’exercici del València i l’èxit d’altres equips és evident, i la incertesa sobre el futur del club plana davant la temporada imminent sense competicions europees.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00