Inici » Front comú del PSOE contra Page per alinear-se amb el PP en la crítica a l’amnistia

Front comú del PSOE contra Page per alinear-se amb el PP en la crítica a l’amnistia

by PREMIUM.CAT
tres mujeres están paradas frente a un edificio y una sostiene un tenedor en la mano y la otra sostiene un cuchillo, burguesa, rasgos faciales simétricos, un retrato, de stijl

El PSOE i el Govern Espanyol Responen a les Crítiques de Page

El govern espanyol en aliança amb el PSOE ha respost aquest dimecres a les crítiques que un dels seus, el president de Castella-la Manxa ha fet, als canvis recents a la llei d’amnistia, que coincideixen notablement amb les últimes aportacions fetes pel PP.

Concretament, Page ha dit que “no hi ha terrorisme bo i terrorisme dolent” i que el PSOE s’està situant “a l’extraradi de la Constitució” pel que ha considerat cessions a l’independentisme.

Reaccions del PSOE

Les respostes han vingut des de dos fronts. D’una banda, el secretari general d’organització socialista, Santos Cerdán, ha afirmat: “El problema plantejat per altres és, què és terrorisme? Crec que la gran majoria ho sabem i tu ho hauries de saber”, ha etzibat.

De l’altra, el ministre de Transports, Óscar Puente, ha afirmat que el que és “a l’extraradi del PSOE des de fa molt de temps” és el mateix García-Page.

Matisació de les Paraules de Page

Més tard, també a Fitur, García-Page, ara ja sí conscient de la croada que el seu propi partit ha empès contra ell, ha matisat les seves paraules.

El president de Castella-la Manxa ha assegurat que “el que el PSOE té clar és que està dins de la Constitució, els altres (en referència al sobiranisme) estan fora”.

Posicionament Respecte a l’Independentisme

Així mateix, ha dit preferir “un govern progressista a un conservador i de Vox”, però que allò que intenta “és que les cessions a l’independentisme siguin les menys possibles”.

El manxec ha afegit que “el PSOE ha estat un partit troncal a la Constitució, necessari per entendre el que ha passat fins ara. La carta magna ha estat viable gràcies als socialistes i jo vull que ho continuï sent”, ha apuntat.

Reacció a les Crítiques

“El que vol l’independentisme és dur-nos a la frontera, a l’extraradi, i el que cal és intentar-ho evitar”, ha reiterat Page, que també ha precisat que la seva intenció és que governi el PSOE, “però pel menor preu possible”.

Finalment, sobre les crítiques de Puente, ha assegurat que s’ha passat “tota la vida guanyant el PP. El que guanya la dreta i l’extrema dreta no està a cap extraradi”. I ha afegit: “A veure si hauré de demanar disculpes per guanyar les eleccions”.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00