Inici » Josep Ramon Gómez Besteiro: Compromís amb la sanitat pública i el futur de Galícia

Josep Ramon Gómez Besteiro: Compromís amb la sanitat pública i el futur de Galícia

by PREMIUM.CAT
un hombre de traje hablando con otro hombre de traje en una oficina con un televisor de fondo, Agustín Fernández, ignacio fernandez rios, retrato de un personaje, les automatistes

Una visió clara per a la sanitat i l’economia de Galícia

Galiciapress ha entrevistat el candidat a la Xunta del PSdeG, Josep Ramon Gómez Besteiro, on destaca la importància de prioritzar la sanitat pública enfront de la crisi sanitària actual i planteja un govern d’esquerres com a clau per al futur de Galícia. En defensa dels valors socials, Besteiro proposa un model que atraurà inversions i generarà progressos per al país.

Estratègies polítiques i pactes postelectorals

Durant una reunió entre els responsables de les campanyes sobre els debats, es va discutir la participació en els mateixos. El Partit Popular insisteix en les seves preferències, mentre que sorgeixen interrogants sobre una estratègia concertada per mostrar la divisió entre esquerres i dretes.

El paper dels sondejos i les previsions electorals

Besteiro reflexiona sobre les previsions electorals i l’impacte dels sondejos passats, destacant la importància de la mobilització social i la confiança en el canvi. També exposa la proposta ideològica del PSdeG com un vessant important per a atraure el vot socialista.

Política de pactes i prioritats polítiques

Besteiro aborda la possibilitat de pactes postelectorals i la seva visió clara en assumir responsabilitats per al futur de Galícia. Així mateix, exposa la seva posició davant possibles aliances i la importància de la coherència amb els valors de l’esquerra gallega.

El compromís amb el sistema de salut i la necessitat d’inversions

Besteiro denuncia la falta d’inversions en el sistema de salut i posa èmfasi en la importància de reactivar els pressupostos per millorar la sanitat pública. A més, planteja solucions concretes per abordar els problemes existents en el sistema de salut a Galícia.

Perspectiva personal i compromís polític

Besteiro respon preguntes d’ordre personal, reafirmant el seu compromís exclusiu amb Galícia i la seva confiança en el canvi. Destaca l’oportunitat de liderar un govern amb valors socials i el potencial d’una transició positiva per al país.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00