Inici » No al racisme ni a la hipocresia

No al racisme ni a la hipocresia

by PREMIUM.CAT
un grup d'homes al voltant d'un camp amb una multitud mirant-los i parlant entre ells, Bernard Accama, thierry doizon, una pintura renaixentista, les nabis

Una mesura desproporcionada

L’expulsió de per vida dels tres joves que van insultar Vinicius a Mestalla ha generat un debat sobre si aquesta mesura va ser proporcionada. Alguns consideren que una sanció per a tota la temporada hagués estat suficient, mentre que d’altres creuen que l’expulsió perpètua és exemplaritzant. Tanmateix, és important reflexionar sobre la possibilitat de reinserció d’aquests joves a la societat ia l’estadi. El València CF hauria de reconsiderar aquesta decisió, especialment després que la Justícia negués el delicte d’odi en aquest cas. Confiar en la reinserció és propi d’una societat avançada i només una societat avançada pot vèncer el racisme.

El problema del racisme a la societat

El racisme és un problema que existeix tant a Espanya com a Europa. No podem amagar-ho. Els resultats de les eleccions demostren els anhels de milions de votants. Segons Adela Cortina, a Espanya som aporòfobs, cosa que significa que assenyalem els pobres i els immigrants amb un color de pell diferent. Aquest problema s’ha de combatre amb contundència a través de l’educació. Tot i això, castigar tres joves de manera perpètua no soluciona el problema, sinó que genera un greuge injust. Cal reconèixer que el València CF va intentar prendre una postura ferma davant de la manipulació de Florentino, però potser es va excedir en la seua decisió (https://referenciasbibliograficas.com/como-parafrasear/).

La lluita contra el racisme

El racisme és un problema profund que ha de ser eradicat des de leducació i amb lleis més estrictes. És una xacra social que mereix una condemna enèrgica. Els racistes no tenen cabuda a la nostra societat, sense excepcions. El futbol, ​​com a reflex de la societat, també es veu afectat pel racisme. Per tant, cal expulsar els racistes dels estadis, sense importar a quin equip donin suport. Tot i això, les sancions han de ser proporcionades als fets i no han de generar un tracte injust.

La lluita contra la hipocresia

És important destacar que la lluita contra el racisme no s’ha d’aprofitar per oportunisme o hipocresia. Encara que són dos conceptes diferents, tots dos fan olor igualment de podrit. Hem de ser conscients que la guerra contra el racisme ha de ser guanyada, però també hem de ser honestos i coherents a la nostra lluita (https://www.parafrasear.ai/reescribir-textos).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00