Inici » Política i Incoherència: Un Anàlisi Crític

Política i Incoherència: Un Anàlisi Crític

by PREMIUM.CAT
una mujer acostada en una cama con un collar en el cuello y una etiqueta con su nombre en el pecho y una etiqueta con su nombre en el pecho, Eszter Mattioni, ojos redondos, una pintura fotorrealista, superplana

La Demagogia i la Incoherència en el Món Polític

Un aspecte preocupant en la política actual és la presència de la demagogia i la incoherència. Aquestes característiques semblen estar arrelades en l’actitud de alguns polítics.

El que pot ser acceptable durant les campanyes electorals es converteix en impossible quan s’asseu al govern. Hi ha polítics que no tenen problemes a canviar de postura segons el vent. Només cal mirar a l’arxiu històric per confirmar això.

La Residència Pública per a Persones Grans a Manresa: Una Crisi Obligada

Actualment, la situació de la residència pública per a persones grans a Manresa és crítica. Aquesta situació ha estat transformant-se en un problema insostenible i dolorós.

Durant les últimes campanyes electorals, tothom considerava la construcció d’aquest equipament com una prioritat. No obstant això, ara que s’han guanyat les eleccions, la realitat és diferent.

La Moció Presentada pel Grup Municipal ‘Fem Manresa’

El 18 de gener, la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran, a través del grup municipal Fem Manresa, va presentar una moció al Ple municipal.

La moció proposava la signatura d’un conveni amb el Govern de la Generalitat per possibilitar la construcció de la residència. També es proposava establir el compromís de finançament de les places públiques per part de la Generalitat, com a administració competent.

El Debat al Ple Municipal

Després del debat, es van registrar 14 vots en contra de la moció (ERC, PSC, Impulsem Manresa i Vox) i 10 vots a favor (Junts per Manresa, Fem Manresa i FNC).

Quan reflecteixo sobre la transformació política d’alguns polítics, recordo una cita bíblica del Gènesi que parla de ‘vendre’s per un plat de llenties.’ En el mercat municipal, aquest plat de llenties es cotitza a 4.365,48 euros mensuals nets per catorze pagues.

La política pot portar a situacions absurdes i estranyes. La excitació i el plaer que provoca pot alterar les hormones de la coherència i la integritat.

Conclusions i Crida a l’Acció

Finalment, la crida a la ciutadania és clara: les jubilades i jubilats continuaran lluitant contra el vent i la marea en el nostre viatge reivindicatiu.

Malgrat que els fenòmens atmosfèrics de la política ens siguin adversos, no defallirem!

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00