Inici » Quan l’amor s’esvaeix: Una història a ‘First dates’

Quan l’amor s’esvaeix: Una història a ‘First dates’

by premium.cat
un hombre y una mujer sentados en una mesa en un restaurante hablando y conversando, Andrew Law, imagen promocional, captura de pantalla, videoarte

Una trobada plena d’expectatives

De vegades, l’amor a primera vista pot ser tan efímer com una il·lusió fugaç. Això va ser precisament el que va experimentar Alejandra durant la seva participació al popular programa ‘First dates’. La jove soltera va anar al programa amb un objectiu clar al cap: trobar el noi ros dels seus somnis. Tot i que semblava que aquesta peculiar sol·licitud seria difícil de complir, el destí li tenia preparada una sorpresa.

Ivan, l’elegit per a la cita, es va sentir immediatament atret per la bellesa d’Alejandra. Durant la vetllada, van compartir gustos, passatemps i altres temes de conversa. Tot i això, no tot va ser tan idíl·lic com semblava.

La música, una discòrdia inesperada

Un dels moments en què van sorgir discrepàncies va ser quan Ivan va confessar la seva passió per la bachata, arribant fins i tot a revelar que al seu poble li anomenaven ‘Romeu’, encara que no per motius romàntics, sinó per la seva habilitat per ballar. Aquesta declaració va deixar perplexa Alejandra, que no va poder amagar la seva sorpresa i disgust per aquesta revelació.

Mentrestant, l’equip de producció del programa dirigit per Carlos Sobera també va ser testimoni de la reacció de la jove soltera: “Va ser un moment impactant. No vaig poder evitar riure’m. Em va sorprendre molt, ja que dubto que sigui el tipus de noi que recita poesies”, va comentar amb una barreja de diversió i sarcasme.

Quan les primeres impressions s’esvaeixen

La trobada entre Alejandra i Iván va demostrar que l’amor inicial es pot esvair ràpidament quan es descobreixen aspectes incompatibles. Tot i que tots dos van compartir moments agradables durant la cita, la conversa sobre música va revelar una diferència important en els seus gustos, cosa que va afectar la connexió entre ells.

De vegades, allò que semblava ser una elecció prometedora al principi, acaba sent una realitat molt diferent. En aquest cas, Alejandra va deixar clar que la seva recerca del noi ros perfecte no va ser satisfeta del tot. Aquesta experiència, però, li va permetre reflexionar i aprendre més sobre si mateixa i les seves veritables prioritats en una relació.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00