Inici » Sant Joan aprova el pressupost per al 2024 després de tres anys de prorrogar-lo

Sant Joan aprova el pressupost per al 2024 després de tres anys de prorrogar-lo

by premium.cat
un grupo de personas sentadas alrededor de una mesa de conferencias con papeles encima y una pintura detrás de ellos que está en la pared, Avgust Černigoj, pintura al óleo renacentista, una fotografía de archivo, crítica institucional

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada aprova el nou pressupost per al 2024

El Ple de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha aprovat avui el pressupost municipal per al proper exercici, que ascendeix a 11.705.000 euros. Aquest és el primer pressupost nou des de l’any 2020, ja que en els últims tres anys s’havien prorrogat els comptes.

Els comptes han estat aprovats amb majoria absoluta, amb 10 vots favorables de l’equip de govern (Alternativa per Sant Joan i Compromís amb Sant Joan), mentre que el PSC i ERC s’han abstingut i els dos regidors de Junts hi han votat en contra.

El treball continu per millorar el municipi

L’Alcalde, Jordi Solernou, ha destacat la importància d’aquest nou pressupost per seguir treballant en projectes i serveis destinats a millorar la localitat. Després de l’augment dels subministraments bàsics en els últims anys, era necessari disposar d’uns comptes ajustats a la realitat per garantir el correcte funcionament de l’Ajuntament.

La Regidora d’Hisenda, Núria Valencia, ha afegit que aquests nous pressupostos permetran millorar la gestió i impulsar nous projectes i inversions a mig termini. Les principals novetats d’aquest pressupost inclouen un augment de les ajudes individualitzades, nous projectes en educació i infància, una programació cultural més àmplia i accions per la igualtat i els feminismes.

Compromís amb el medi ambient i el territori

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada també destaca l’aposta pels temes mediambientals i de territori. Els nous comptes permetran millorar el manteniment i ampliar el pressupost de neteja viària. A més, s’inclouen partides per a projectes en energies renovables, transició energètica i promoció de la mobilitat sostenible. També s’incorpora el Pla Local d’Habitatge com a novetat.

En quant a les inversions, el pressupost contempla la primera fase de rehabilitació del Mas Llobet, l’ampliació de la xarxa de refugis climàtics i una nova àrea d’esbarjo per a gossos. A més, s’han previst inversions importants per al futur.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00