Inici » Susanna Griso es confessa sobre el seu divorci amb Carles Torras

Susanna Griso es confessa sobre el seu divorci amb Carles Torras

by PREMIUM.CAT
una mujer con gafas y un hombre con gafas y una mujer con gafas y un hombre con gafas y una mujer con gafas, Avgust Černigoj, imagen promocional, un retrato, arbeitsrat für kunst

Susanna Griso és una de les periodistes més reconegudes i estimades dels mitjans de comunicació. La presentadora d’Espejo público ha dedicat molts anys a informar i a estar exposada al focus mediàtic. No obstant això, sempre ha procurat ser molt reservada i prudent respecte a la seva vida privada. Ara, la comunicadora ha obert el seu cor i ha parlat sobre el seu difícil divorci amb Carles Torras al pòdcast de Pilar Vidal.

Una separació després de 23 anys de matrimoni

Susanna Griso i Carles Torras van posar fi a la seva relació el 2020, després de 23 anys de matrimoni i tres fills en comú. Des de llavors, la presentadora ha optat per no fer declaracions sobre el tema, ja que manté un gran afecte i una bona relació amb el seu exmarit.

En la seva visita al pòdcast de Pilar Vidal, Susanna va recordar com va ser el seu casament amb ell. “Vaig pensar que sempre hi seria. És el pare dels meus fills, a qui estimo molt i que jo havia de cuidar i em vaig comprometre a cuidar-lo”, va explicar.

Un divorci sense ràbia, però amb dolor

La presentadora va reconèixer que, malgrat trencar el matrimoni, tots dos segueixen sent un bon equip. “També va ser perquè nosaltres érem una molt bona parella i llavors també hem tractat de ser un bon equip quan ens hem separat”, va afirmar.

No obstant això, Susanna Griso va admetre que tot va ser molt complicat, ja que va ser trist deixar una persona amb qui havia compartit tant: “Jo no vaig viure el divorci amb ràbia. Ho vaig viure amb dolor perquè és un projecte que acaba. Però em vaig dir que el que em quedava era un afecte immens. Al final és una persona amb qui has compartit molts anys”, va assegurar.

La discreció com a prioritat

La presentadora va voler portar-ho tot amb molta discreció, però la revista Semana es va avançar i va publicar la notícia a la portada a finals de desembre del 2020.

Jo vaig intentar ser molt discreta, ho sabien molt poques persones del meu entorn. Tot va sortir el 24 de desembre en una portada d’una revista. Aquell dia anava a Barcelona i no els havíem dit res a la meva família política i va ser duríssim que s’assabentessin d’aquesta manera”, va revelar.

Per a ella era molt important poder-ho explicar bé als seus fills, sense que s’assabentessin de forma abrupta, però no va poder ser. “El que més em preocupava era el tema dels meus fills. Era un moment difícil perquè la meva filla estava als Estats Units i mai saps com dir-ho”, va comentar a la seva entrevista.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00