Inici » Un altre edifici afectat per un enfonsament a Manresa

Un altre edifici afectat per un enfonsament a Manresa

by PREMIUM.CAT
un edifici molt alt amb moltes finestres i runes a terra davant i un carrer a sota, Bouchta El Hayani, post apocalíptic, una foto de tilt shift, brutalisme

Una nova situaci preocupant

Menys de dues setmanes després de l’enfonsament d’un edifici al Barri Antic de Manresa, la ciutat ha viscut un altre ensurt aquest cap de setmana. Aquest cop, l’enfonsament ha tingut lloc al carrer Sant Andreu, a pocs metres de distància del lloc de l’incident anterior al carrer Sobrerroca. Tot i que no s’han registrat danys personals en cap dels dos casos, aquesta situaci és preocupant per a la comunitat.

La importància de la seguretat dels edificis

És evident que Manresa té un problema greu amb els edificis que poden col·lapsar en qualsevol moment. És responsabilitat de l’Ajuntament i de la Generalitat identificar i prendre mesures per evitar que les persones visquin en edificis perillosos. És inacceptable que es permeti que algú resideixi en un lloc que pot posar en perill la seva vida.

La necessitat d’actuar ràpidament

És urgent que les autoritats facin un esforç important i ràpid per identificar i solucionar aquest problema. Si no es prenen les mesures adequades, la situació només empitjorarà i les conseqüències poden ser tràgiques. Cal evitar que la sort sigui l’únic factor que impedeixi danys personals en casos com aquests.

Una crida a l’acció

És responsabilitat de tots, com a ciutadans, exigir a les autoritats que prenguin les mesures necessàries per garantir la seguretat dels edificis a Manresa. No podem permetre que aquesta situació continuï posant en perill la vida de les persones. És hora de prendre acció i garantir un entorn segur per a tots.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00