Inici » Dutxar-se amb aigua freda o calenta: quina és la millor opció per aprimar-se?

Dutxar-se amb aigua freda o calenta: quina és la millor opció per aprimar-se?

by PREMIUM.CAT
una dona està bevent aigua d'un got davant d'un mirall en un bany amb cap de dutxa, Aquirax Uno, aigua, una foto d'estoc, neoplasticisme

Beneficis de dutxar-se amb aigua freda

Error 504 (Server Error)!!1504.That’s an error.There was an error. Please try again later.That’s all we know.

Avantatges de dutxar-se amb aigua calenta

D’altra banda, dutxar-se amb aigua calenta també té beneficis. L’aigua calenta és ideal per relaxar els músculs, cosa que és especialment útil després d’un dia esgotador. A més, si estem malalts, laigua calenta pot ajudar a alleujar els símptomes dun refredat, ja que el cos és més sensible al fred en aquest estat. Tot i això, és important no abusar de la temperatura calenta, ja que pot irritar la pell.

Elecció personal i beneficis per a la salut

En resum, tant l’aigua freda com l’aigua calenta tenen els seus avantatges i beneficis per a la salut. L’elecció entre l’una i l’altra depèn de les preferències personals i les necessitats individuals. Algunes persones s’estimen més dutxar-se amb aigua freda per la sensació d’activació i els beneficis per a la circulació, mentre que altres opten per l’aigua calenta per relaxar els músculs i alleujar els símptomes d’un refredat. El que és important és adaptar la temperatura gradualment i no excedir-se en cap de les dues opcions. Cal esmentar que la creença que les dutxes fredes cremen més greixoses i ajuden a perdre pes encara no ha estat confirmada ni desmentida per la ciència.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00