Inici » El corrector d’ulleres que suavitza les arrugues dels ulls

El corrector d’ulleres que suavitza les arrugues dels ulls

by PREMIUM.CAT
una dona amb un maquillatge marró clar mira la càmera i mostra la seva cara amb un maquillatge marró clar, Eva Frankfurther, ulls arrodonits, una pintura amb aerògraf, neoclassicisme

Il·lumina i rejoveneix la teva mirada

Les ulleres i les arrugues dels ulls són dues de les preocupacions més comunes en la cura facial. Aquestes petites línies i ombres poden fer que el nostre rostre llueixi més cansat i envellit del que és habitual. Afortunadament, gràcies als avenços en la cosmètica, hi ha productes dissenyats per abordar tots dos problemes de manera efectiva. En aquest sentit, els correctors d’ulleres tenen un paper fonamental, ja que no només cobreixen les ulleres, sinó que també suavitzen les arrugues al voltant dels ulls, brindant un aspecte rejovenit a la nostra mirada.

Característiques d’un bon corrector

Quan busquem un corrector d’ulleres, esperem que tingui una bona durada, es fonamenta perfectament amb la nostra pell i no s’acumuli als plecs de la parpella inferior. La bona notícia és que, fins i tot si les nostres ulleres són molt pronunciades, sempre és recomanable tastar correctors que redueixin visiblement l’aparença de les arrugues i ens ajudin a lluir una mirada radiant i suau. L’objectiu principal de qualsevol corrector d’ulleres és proporcionar una cobertura eficaç per neutralitzar les ombres fosques. Això s’aconsegueix gràcies a la formulació amb pigments d’alta cobertura que s’adapten a diferents tons de pell, assegurant un acabat natural i uniforme. A més, alguns correctors contenen partícules reflectores de llum que il·luminen la zona i redueixen visiblement les ulleres.

Els millors correctors per suavitzar les arrugues dels ulls

Bright, de Santamarina Cosmetics

Un contorn dulls antiulleres i antibosses dús diari. Conté actius que milloren la circulació sanguínia i limfàtica, reduint les ulleres i les bosses amb el seu ús regular. Preu: 43,90 euros.

Dior Forever Skin Correct

Un corrector multiusos d’alta cobertura amb textura cremosa que dissimula ulleres, vermellors, taques i imperfeccions en una sola aplicació sense transferir-se. Preu: 32,80 euros.

Infalible 24H More Than Concealer, de L’Oréal París

Un corrector o base de maquillatge de cobertura completa amb acabat natural. Tot i la seva alta cobertura, ofereix 24 hores d’hidratació sense ressecar ni esquarterar-se. La fórmula elàstica s’estén com una crema i conté un 35% de pigments i un 65% d’olis. Preu: 8,99 euros.

Conclusió

Aquest estiu, no permeteu que les ulleres i les arrugues dels ulls us facin sentir incòmode/a. Opta per un corrector que marqui una gran diferència a la teva rutina de bellesa i gaudeix d’una mirada rejovenida i radiant.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00