Inici » El secret de la pell perfecta d’Elsa Pataky revelat: un dispositiu làser de més de 2.000 euros que ja pots tenir a casa

El secret de la pell perfecta d’Elsa Pataky revelat: un dispositiu làser de més de 2.000 euros que ja pots tenir a casa

by PREMIUM.CAT
una dona amb un vestit negre posant per a una foto a la catifa vermella d'un esdeveniment de catifa vermella, Anna Maria Barbara Abesch, trets facials definits, una foto, hipermodernisme

L’impacte d’Elsa Pataky a la catifa vermella

Les aparicions d’Elsa Pataky en esdeveniments de renom han estat freqüents en els darrers mesos. Des de la seva participació a l’esdeveniment de moda més important a nivell mundial fins al seu retorn als guardons més destacats de la indústria cinematogràfica a nivell internacional, la presència de l’actriu ha estat notable. Acompanyada pel seu marit, l’actor nord-americà Chris Hemsworth, que està promocionant el seu últim projecte audiovisual ‘Furiosa’, Elsa ha captat l’atenció de tots a diversos ‘photocalls’.

El secret darrere de la seva impecable aparença

L’inconfusible posat d’Elsa Pataky, d’esquena però mirant la càmera, ha estat elogiat a cada catifa vermella. Tot i això, darrere de la seva aparença perfecta no només hi ha una genètica envejable i un estil de vida saludable, sinó també la cura meticulosa de la seva pell amb tractaments d’avantguarda. Recentment, s’ha revelat un dels seus secrets de bellesa gràcies a la seva maquilladora de confiança, Beatriz Matallana, que va compartir a les seves xarxes socials com van preparar la pell de l’actriu abans de la seva aparició al Festival de Cannes.

La revelació del dispositiu làser Lyma

El dispositiu làser Lyma, elogiat per facialistes de tot el món, ha conquerit també l’actriu. Aquest gadget innovador, dissenyat per a ús domèstic, ofereix beneficis que van des de la reducció d’arrugues i la prevenció de l’acne fins a la millora del to i la lluminositat de la pell, així com la disminució de cicatrius i marques. Fins i tot el seu ús al cos promet reduir l’aparença d’estries, venes varicoses i cel·lulitis, a més de contribuir a una recuperació més ràpida de lesions en articulacions, lligaments i músculs.

Tot i els seus múltiples beneficis, el preu d’aquest dispositiu supera els 2.300 euros. Tot i això, considerant la possibilitat de gaudir de sessions facials o corporals a casa, la seva adquisició es converteix en una inversió a llarg termini per aconseguir una pell radiant, tal com la d’Elsa Pataky.

Segueix l’exemple

Descobreix el darrer secret de bellesa d’Elsa Pataky i segueix els seus passos cap a una pell perfecta.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00