Inici » Figueres traslladarà el menjador social a l’antic escorxador comarcal

Figueres traslladarà el menjador social a l’antic escorxador comarcal

by premium.cat
se muestra un gran cartel frente a un edificio con una torre de reloj al fondo y un automóvil estacionado frente a él, Dahlov Ipcar, mural de obras públicas, una pintura cubista, arte lyco

Una nova ubicació per al menjador social

L’Ajuntament de Figueres preveu traslladar el menjador social que actualment hi ha al barri de l’Estació a l’antic escorxador comarcal abans que acabi l’any. Aquesta decisió s’emmarca en l’espera de poder abordar el projecte en junta de govern en les properes setmanes i que sigui una realitat el més aviat possible per acabar amb els problemes que l’actual edifici de la plaça Sant Vicenç de Paül provoca.

Cost i finançament del trasllat

L’actuació tindrà un cost d’uns 300.000 euros i es finançarà íntegrament amb fons municipals. A més del menjador, s’hi traslladarà dutxes i una bugaderia. No es descarta que més endavant s’hi puguin afegir altres serveis relacionats amb situacions d’emergència.

Antecedents i voluntat de millora

L’anterior equip de govern va anunciar la voluntat d’ubicar un centre integral d’atenció per emergències socials en aquest edifici de poc més de 6.000 metres quadrats. Aquesta decisió es va prendre fa un any amb l’objectiu de millorar les condicions del menjador social i altres serveis relacionats amb situacions d’emergència.

Reacció de l’alcalde de Figueres

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha explicat que l’objectiu és treure l’espai d’aquest barri on actualment provoca molts problemes als veïns i ubicar-lo en una posició més òptima per al conjunt de la ciutadania.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00