Inici » Luxmetique: la bellesa que es consumeix

Luxmetique: la bellesa que es consumeix

by PREMIUM.CAT
una dona asseguda en un sofà amb un llum al fons i un llum a la paret darrere d'ella, Amelia Peláez, imatge promocional, retrat d'un personatge, baixet

Entrevista amb Tamara Falcó sobre la marca de nutricosmètica avançada

Tamara Falcó és una figura reconeguda i habitual al món de la bellesa. En una entrevista exclusiva, ens hi reunim per parlar sobre Luxmetique, una marca de nutricosmètica avançada que ha transformat la seva pell i la seva vida.

Tamara, filla de Carlos Falcó i Isabel Preysler, és coneguda per la seva pell envejable i la seva aparença juvenil. Ella atribueix el seu aspecte radiant a la seva constant cura de la pell ia la incorporació dels productes de Luxmetique a la seva rutina diària.

Proage Fórmula: el secret d’una pell rejovenida

Un dels productes estrella de Luxmetique és Proage Fórmula, un nutricosmètic que ha estat guardonat amb el Premi premium.cat Beauty al Millor Nutricosmètic Antiedat de l’Any. Tamara ens explica que aquest producte ha estat màgic per a la pell, ja que n’ha demostrat l’eficàcia des dels primers 14 dies d’ús.

Proage Fórmula treballa augmentant els nivells de col·lagen i proporcionant antioxidants per a una pell rejovenida, vital i protegida durant tot el dia. Tamara destaca que aquest producte no només és efectiu, sinó que també té un sabor deliciós.

Hyagold Night Formula: reparació i descans per a la pell

A més de Proage Fórmula, Tamara també utilitza Hyagold Night Formula com a part de la seva rutina nocturna. Aquesta fórmula amb àcid hialurònic i altres actius relaxants ajuda a reparar i omplir la pell mentre descansa. Tamara destaca que aquesta fórmula també és clau per millorar les articulacions.

Live Up: equilibri emocional i benestar

Tamara ens revela que un altre producte imprescindible de Luxmetique a la seva vida és Live Up. Aquest producte està dissenyat per millorar l’estat d’ànim i equilibrar les emocions. És especialment útil en períodes d’estrès o després de fer exercici, ja que ajuda a reduir el cansament i controlar l’ansietat.

Luxmetique: qualitat i confiança

Luxmetique ha esdevingut una marca de confiança en el món de la nutricosmètica. Tamara destaca que la qualitat dels productes està recolzada per experts en dermatologia, medicina estètica i farmàcia. A més, Luxmetique és un laboratori certificat que compleix els estàndards de qualitat més alts.

Els productes de Luxmetique estan disponibles a la seva pàgina web, a centres mèdic estètics, farmàcies i parafarmàcies d’El Corte Inglés, on s’ofereix assessorament professional per garantir una experiència òptima.

En resum, Luxmetique és una marca de nutricosmètica avançada que ha conquerit Tamara Falcó i molts altres. Els seus productes, com ara Proage Fórmula, Hyagold Night Formula i Live Up, ofereixen solucions efectives per a la cura de la pell, el benestar emocional i l’equilibri general. Descobriu la bellesa que es consumeix amb Luxmetique.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00