Crida de supervivents de l’Holocaust abans de les eleccions al Parlament Europeu

un grup de persones darrere de dos contenidors amb banderes europees i una bandera europea a la paret darrere d'ells, Eden Box, plàstic, un trencaclosques, accionisme vienès

Un missatge important per als votants més joves

Un grup de persones que van sobreviure a l’Holocaust ha emès una crida conjunta abans de les eleccions al Parlament Europeu. En aquest missatge, insten els votants més joves a acudir a les urnes i exercir el dret de vot per evitar que l’extrema dreta guanyi poder. Segons els supervivents, les eleccions europees són especialment importants per als joves, ja que poden marcar la diferència i evitar que es repeteixin els horrors del passat.

La importància de la participació activa

A la carta oberta, els supervivents destaquen la importància de la participació activa dels joves en el procés de presa de decisions. Segons ells, és fonamental garantir que l’odi i la propaganda que van experimentar al passat no es repeteixin. Per aconseguir-ho, cal que els joves s’involucrin i exerceixin el dret al vot. D’aquesta manera, podran influir en el futur d’Europa i evitar que es repeteixin els errors del passat.

El paper d’Avaaz en la coordinació de la crida

La carta oberta va ser coordinada per Avaaz, un moviment ciutadà global que promou el poder popular. Avaaz ha estat fent campanya per a una major participació dels votants a les eleccions europees. El seu objectiu és conscienciar els ciutadans sobre la importància d’exercir el dret al vot i evitar que l’extrema dreta guanyi poder. Segons Avaaz, uns 373 milions de ciutadans dels 27 estats membres de la Unió Europea tenen dret a votar en aquestes eleccions.

El testimoni dels supervivents

A la carta oberta, els supervivents comparteixen els seus testimonis personals i destaquen la importància de recordar i aprendre de la història. Per exemple, Eva Umlauf, que va sobreviure a Auschwitz, destaca que el número marcat al braç és un recordatori constant dels horrors del passat. Ella emfatitza la necessitat de la participació activa dels joves per evitar que es repeteixi l’odi i la propaganda que van experimentar en aquell temps.

La importància d’aquestes eleccions

Els supervivents ressalten també la importància d’aquestes eleccions en el context actual. Destaquen l’augment de la popularitat de partits d’extrema dreta a alguns països europeus i adverteixen sobre els paral·lelismes amb el passat. Segons ells, és crucial que els ciutadans estiguin informats i prenguin decisions basades en els valors democràtics i la tolerància. Aquestes eleccions són una oportunitat per marcar la diferència i construir un futur millor per a Europa.

La importància de la participació a les eleccions europees

Històricament, la participació a les eleccions europees ha estat baixa. Tot i això, els supervivents fan una crida als ciutadans perquè participin activament en aquestes eleccions i exerceixin el seu dret al vot. Cada vot compta i pot marcar la diferència al futur d’Europa. És fonamental que els ciutadans s’informin sobre els diferents partits i candidats i elegeixin aquells que defensin els valors democràtics i la inclusió.

La importància de recordar i aprendre de la història

Finalment, els supervivents destaquen la importància de recordar i aprendre de la història. L’Holocaust va ser un dels episodis més foscos de la humanitat, i és fonamental que mai no s’oblidi. A través del seu testimoniatge, els supervivents ens recorden la importància de lluitar contra l’odi i la intolerància en totes les formes. Aquestes eleccions són una oportunitat per construir un futur millor, basat en els valors de pau, democràcia i respecte mutu.

Related posts

Un escenario profesional donde 'Núria Parlon', el 'Consellera d’Terior', está entregando una conferencia de prensa. Ella se encuentra con confianza en un podio adornado con la 'bandera catalana' y la 'bandera española', con un telón de fondo que presenta el emblema del 'gobierno catalán'. La habitación está llena de periodistas, algunos toman notas mientras que otras se centran en sus cámaras, capturando el momento. Parlon está vestido con un traje inteligente y personalizado, exudando autoridad y equilibrio. La iluminación es brillante, destacando su expresión mientras discute temas importantes como 'puertos', 'Aeroports' y 'Videovigilància'. En primer plano, un periodista levanta una mano, lista para hacer una pregunta, mientras que una pantalla grande detrás de su muestra puntos clave de su discurso, incluidas 'Subvenciones' y 'Multirincidència'. La atmósfera es tensa pero profesional, lo que refleja la importancia de los problemas que se abordan.

Noves mesures de seguretat i lleis per afrontar el delicte a Catalunya

En una sala de conferencias de prensa bien iluminada, 'Consellera de Interior' Núria Parlon se encuentra en un podio elegante y moderno adornado con el emblema del Generalitat de Catalunya. Está vestida con un blazer azul marino profesional, su expresión seria pero accesible, mientras se dirige a un grupo diverso de periodistas sentados frente a ella. Detrás de ella, una pantalla grande muestra puntos clave de su discurso en audaz texto blanco contra un fondo azul oscuro. El público es una mezcla de hombres y mujeres, algunos tomando notas mientras que otros sostienen micrófonos para capturar sus palabras. La atmósfera se encarga de anticipación, ya que los reporteros se inclinan hacia adelante, ansiosos por atrapar cada detalle de sus anuncios con respecto a 'puertos', 'aeropuertos' y los próximos 'subvenciones' para los municipios locales. La habitación está decorada con plantas en macetas, agregando un toque de vegetación al entorno formal, mientras que una gran ventana deja en la luz natural, iluminando e

Noves estratègies de seguretat a Catalunya: un futur prometedor

España tiene la tasa de llegada de inmigrantes más alta en Europa. Según el AIREF, 330,000 inmigrantes tienen que llegar un año para mantener el estado de bienestar España se ha convertido en el país europeo con la mayor tasa de llegada de inmigrantes en proporción a su población. Datos recientes del Banco de España indican que, durante 2023, España recibió un flujo migratorio de 24 inmigrantes por mil habitantes. Esta cifra es significativamente más alta que la registrada en otros países como Francia o (8k, mejor calidad, obra maestra, muy detallada: 1.1)

Espanya: Un nou paradigma migratori en la seva evolució demogràfica