Inici » La violència vicària: un cas de maltractament i crueltat

La violència vicària: un cas de maltractament i crueltat

by premium.cat
un edificio grande con muchas ventanas a un lado y una calle enfrente, Enguerrand Quarton, plano, una representación digital, superplano

La violència vicària: una forma de maltractament

La violència vicària és una forma de maltractament que es manifesta a través de l’agressió cap a éssers vius, incloent-hi animals, amb l’objectiu de causar dolor i patiment a la víctima directa. Aquest tipus de violència pot ser utilitzat com a eina de control i dominació sobre la parella o excompanya sentimental.

Un cas impactant de maltractament vicari

Un presumpte maltractador veí de Montserrat, València, s’enfronta a penes que podrien ascendir fins a dotze anys de presó per diversos delictes de violència contra la dona, maltractament habitual, lesions, amenaces continuades, un delicte contra la integritat moral i un altre de maltractament animal. Aquest últim delicte es va produir quan l’acusat va degollar la mascota de la seva parella, un conill blanc, i va intentar que la víctima se’l mengés com a forma de control i domini.

La crueltat i l’escalada de maltractament

A més d’aquest acte cruel, l’acusat va infligir diverses formes de maltractament a la seva parella, incloent-hi amenaces de cremar-la viva, tortures físiques com fer-la caminar de genolls sobre arròs, i agressions verbals i físiques constants. Aquests actes de crueltat van culminar amb l’acomiadament de la víctima per por a la seva pròpia vida i la de la seva família.

La denúncia i el camí cap a la justícia

Després d’un llarg patiment, la víctima va decidir denunciar els mesos de malson davant la Guàrdia Civil, revelant els detalls dels episodis de maltractament i violència que havia sofert. Aquesta valenta decisió va obrir el camí cap a la justícia i l’esperança d’una vida lliure de maltractament.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00