Inici » Nova Directiva de la Unió Europea per reduir l’impacte ambiental del plàstic d’un sol ús

Nova Directiva de la Unió Europea per reduir l’impacte ambiental del plàstic d’un sol ús

by PREMIUM.CAT
una gran quantitat de taps de plàstic i taps per a fils de cosir i fils es mostren aquí en una imatge de prop, Andries Stock, plàstic, una foto d'estoc, plasticien

Mesures per reduir l’impacte ambiental del plàstic d’un sol ús

Després d’un llarg procés legislatiu a la Unió Europea (UE), s’espera que al juliol entri en vigor una nova directiva destinada a reduir l’ús de plàstics d’un sol ús i el seu impacte al medi ambient. Aquesta directiva inclourà mesures concretes, com ara la unió obligatòria dels taps a les ampolles de plàstic, per tal d’evitar la pèrdua de taps i promoure un reciclatge adequat.

Preparació dels Fabricants i Beneficis Mediambientals

Els fabricants d’ampolles i envasos de plàstic d’un sol ús fa mesos que es preparen per complir aquesta nova normativa. Segons informes, s‟estima que aquesta mesura podria evitar un cost mediambiental de 22.000 milions d‟euros per al‟any 2030, així com la reducció de 3,4 milions de tones d‟emissions de CO₂ anuals .

Altres Normatives per reduir l’ús de plàstics d’un sol ús

A més d’aquesta directiva, la Unió Europea ha implementat altres normatives per reduir el consum de plàstics d’un sol ús. Aquestes mesures inclouen la prohibició de certs envasos de plàstic a partir del 2030, així com la imposició d’objectius de reducció d’envasos per als Estats membres.

Compromís amb la Sostenibilitat

Si estàs compromès amb la sostenibilitat del planeta, et convidem a unir-te a la nostra comunitat GreeN. A GreeN podràs calcular la teva petjada de carboni i contribuir a reduir-la a través d’iniciatives com la plantació d’arbres.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00