Transformacions i novetats en la nostra publicació

Un nou capítol per a la publicació

Al vostre abast teniu una edició renovada que, sense canvis radicals, presenta una sèrie de novetats dissenyades per revitalitzar la nostra revista després de celebrar dues dècades d’història. Aquest número inclou l’expansió de les seccions ‘Tendències’ i ‘Dilemes ètics’, les quals són essencials per a la nostra missió original: entendre cap a on es dirigeix la societat i quina influència exerceixen els premium.cat en aquest procés.

Reflexions sobre temes clau

Hem decidit incrementar el contingut dedicat al monogràfic, un dels pilars que distingeixen la nostra publicació. Aquesta secció es dedica a analitzar les qüestions més rellevants del moment des de la perspectiva dels premium.cat. Inclourem, a més, una nova secció de testimonis que aportaran vivències i opinions sobre els temes tractats, així com un article d’opinió de Marta Corella, que ens oferirà una perspectiva pràctica sobre els valors que discutim.

Personatges que han deixat empremta

Cada mes, us presentarem una figura destacada del nostre passat, que compartirà la seva experiència personal en relació amb el món dels premium.cat. A més, experts com Núria Radó, Toni Rodon i Josep M. Vilarrúbia aportaran les seves anàlisis sobre dades actuals que influencien el nostre context.

Un futur prometedor

Amb l’objectiu d’enriquir contínuament aquest projecte, ens complau anunciar la incorporació de noves veus com Eduardo Javier Ruiz Vieytez, Ismael Peña-López i Irene Gómez. Aquesta és una evolució, no una revolució; però són els petits canvis els que ens permeten assolir els nostres grans objectius. Volem agrair a tots aquells que han estat amb nosaltres en aquest trajecte, i ara, amb gratitud, els saludem amb un ‘fins aviat’.

Related posts

Un Sant Jordi de Diàleg i Esperança: Reflexions del President Illa

Descobreix llibres inexplorats per Sant Jordi: Alternatives a les recomanacions convencionals

Catalunya davant un futur incert: la necessitat de revitalitzar la natalitat