Inici » El cabell en ziga-zaga de la reina Letizia: Una tendència que s’està convertint en costum

El cabell en ziga-zaga de la reina Letizia: Una tendència que s’està convertint en costum

by premium.cat
una mujer con un vestido blanco y negro y dos hombres con traje y corbata uno al lado del otro, Carol Bove, pintura barroca, una pintura renacentista, manierismo

L’efecte pèl ziga-zaga, també conegut com ‘crimped hair’

Alguna vegada t’has fixat com llueix el cabell de la reina Letizia Ortiz? De vegades, sembla tenir un efecte peculiar, com si estigués en ziga-zaga. Aquest estil, que es coneix comunament com a ‘crimped hair’, no és una cosa nova, però recentment la reina Letizia ha fet que ressoni de manera més intensa.

Una tendència que la reina Letizia ha popularitzat

Durant la inauguració de la 44a edició de FITUR, la reina Letizia va causar sensació amb un vestit blanc i negre de Teresa Helbig. Però el que realment va capturar la nostra atenció va ser un detall del seu pentinat: els cabells en ziga-zaga. Tot i que inicialment pot semblar estrany, aquest efecte ha demostrat ser força versàtil i ha començat a ser adoptat per més persones.

L’efecte pèl ziga-zaga a la pràctica

Per aconseguir l’efecte ziga-zaga, també conegut com ‘crimped hair’, es requereix una eina especial anomenada crimper o planxa de crimping. Aquesta planxa té plaques amb patrons ondulats que creen les ones o plecs als cabells quan es passa per seccions de cabell. Hi ha diverses opcions disponibles a Amazon, incloent la marca BaByliss.

És important destacar que la reina Letizia no aplica aquest efecte a tot el cabell, sinó que selecciona flocs solts perquè aquest ondulat es vegi de forma estratègica. A més de les planxes de crimping, també pots assolir aquest efecte amb una waflera, que també permet aconseguir les ones més buscades del moment.

Conclusió

Si la reina Letizia ha portat aquest estil, no trigarà a convertir-se en una tendència. Encara que ja havíem vist la reina Letizia amb la ratlla dels cabells en ziga-zaga, ara ha decidit ampliar l’efecte als seus flocs per afegir un toc més d’estil als cabells. Així que vols provar aquest efecte? Endinsa’t en el món dels cabells en ziga-zaga!

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00