Inici » Escoltar Hugo: Garantia d’Estabilitat a l’Equip

Escoltar Hugo: Garantia d’Estabilitat a l’Equip

by premium.cat
un hombre sosteniendo una carpeta parado junto a una pared con un cartel que dice pualaa, Bogi Fabián, medios oficiales, un pastel, verdadismo

La importància d’escoltar els jugadors

A València, sovint oblidem la vitalitat que aporta escoltar els jugadors a sala de premsa. No obstant això, la revelació sorgeix en escoltar Hugo Duro a Paterna, on es desvetllen aspectes significatius.

Valors Inculcats pel Pipo

Durant la pretemporada, enmig de la renovació del vestidor, l’entrenador Pipo s’esforçava a transmetre valors als joves jugadors. A l’entrevista prèvia a alguns jugadors a Saint Gallen, Baraja va sol·licitar discursos realistes alineats amb la realitat de l’equip.

Sis mesos després, Hugo Duro confirma que el Pipo ha aconseguit que el vestidor adopti aquests valors. Aquest èxit és la clau de l’èxit de l’equip, ara sorprenentment posicionat en llocs europeus.

La Fortalesa del Vestuari

“Baraja és just”, assegura Duro. El compromís amb l’entrenador és palpable: “Mortem amb Baraja”. L’equip es presenta com a més que un conjunt de jugadors; són amics units per la humilitat i el desig de demostrar les seves habilitats.

“Som un grup pencador, jove i tots tenim ganes de demostrar”, afirma Duro. La mentalitat col·lectiva és clara: “No hi ha cap crac que pugui deixar de córrer”. L’ambició europea es barreja amb la prudència.

El Treball Incansable de Pipo

Aquest èxit no és un miracle, sinó el resultat de l’ardu treball de Pipo. L’estabilitat de l’equip és evident en sentir un jugador que ha internalitzat aquests valors. La certesa és clara: aquest equip pot guanyar, empatar o perdre, però mai no s’ensorrarà. Que valuós és aquest compromís!

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00