Inici » Pionera Cyber ​​Resilience: una nova frontera en AI Research

Pionera Cyber ​​Resilience: una nova frontera en AI Research

by PREMIUM.CAT
AI y CyberAtt Attack Center serán 'fuerza principal' El nuevo centro de una universidad que analiza el aumento global de los ataques cibernéticos y la inteligencia artificial (IA) será una fuerza líder en el campo, dice su director. El Centro de Resiliencia Cibernética e Inteligencia Artificial (CYBRAI) abrió el viernes en la Universidad de Wolverhampton. Se centrará en la investigación en la limitación de ataques cibernéticos y el crecimiento de la IA, que reúne la academia, la industria y el gobierno para enfrentar los desafíos digitales en evolución. DI (8K, mejor calidad, obra maestra, muy detallada: 1.1)

Un pas atrevit cap a la ciberseguretat i la IA

La Universitat de Wolverhampton ha inaugurat recentment el Centre de Cibers Resiliència i Intel·ligència Artificial (Cybrai), una iniciativa innovadora destinada a afrontar les amenaces creixents que plantegen els atacs cibernètics i la influència en la intel·ligència artificial. Segons el seu director, el professor Zeeshan Pervez, aquest centre està disposat a convertir -se en una entitat fonamental en el paisatge en evolució ràpida de la seguretat digital.

Acadèmia i indústria de pont

El Centre Cybrai pretén fusionar la investigació acadèmica amb aplicacions pràctiques de la indústria, fomentant la col·laboració entre investigadors, socis corporatius i agències governamentals. Aquest enfocament integrador és especialment vital a la llum de la pròpia experiència de la universitat amb incidents cibernètics, sobretot un incompliment important que es va produir el 2024.

Un equip dedicat que afronta les amenaces digitals

Un equip dedicat de 20 experts aprofundirà en estratègies per millorar els protocols de recuperació després de les incompliments cibernètics. La seva investigació no només se centrarà en les tàctiques de resposta immediata, sinó que també explorarà les implicacions a llarg termini de la IA en les pràctiques de ciberseguretat.

La urgència de la resiliència cibernètica

La realitat de les amenaces cibernètiques persistents es destaca per estadístiques alarmants: una recent enquesta de violació cibernètica va revelar que gairebé la meitat de totes les empreses i una part important de les organitzacions benèfiques es van enfrontar a un incompliment de ciberseguretat durant el darrer any. Això posa de manifest una necessitat urgent d’estratègies de resiliència cibernètica robustes.

Comprendre l’escala de l’amenaça

A Europa, les organitzacions s’estan afectant amb una mitjana impressionant de 1.300 atacs cibernètics setmanalment, marcant un augment del 35% d’incidents. Aquesta alarmant tendència reforça la necessitat de solucions innovadores, que el Centre Cybrai pretén proporcionar.

AI: L’espasa de doble tall

El professor Pervez destaca que, mentre que la IA pot millorar les eficiències operatives, també introdueix noves vulnerabilitats. Aprofita les comparacions entre la ràpida adopció de les tecnologies de la IA i les fites històriques de mitjans de comunicació, destacant que eines com ChatGPT van arribar a 100 milions d’usuaris en només dos mesos, destacant el ritme ràpid en què la IA transforma el paisatge digital.

Una posició única al Regne Unit

Situat a Wolverhampton, el centre està situat estratègicament enmig d’un grup creixent de les empreses de ciberseguretat a West Midlands. Aquest avantatge geogràfic, combinat amb el seu enfocament holístic per integrar la IA i la ciberseguretat, diferencia Cybrai com a institució única al Regne Unit.

Mirant endavant: el futur de la ciberseguretat

A mesura que el paisatge digital continuï evolucionant, el treball que s’està fent al Centre Cybrai serà crucial per donar forma a les estratègies de ciberseguretat resistents. Amb un èmfasi en la col·laboració i la innovació, el centre no respon només als reptes actuals, sinó que també es prepara activament per al futur de la seguretat digital.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00