Inici » Redescobrir l’antic Egipte: un tresor amagat desenterrat

Redescobrir l’antic Egipte: un tresor amagat desenterrat

by PREMIUM.CAT
Secretos de la estatua de tumbas egipcias olvidadas reveladas Una cabeza de piedra que pasó décadas reuniendo polvo en una pared ha demostrado ser una estatua egipcia de una tumba antigua. El fragmento de la estatua fue una de los cientos de piezas, desde un diente de tiburón fosilizado hasta carteles de guerra, recolectado por un médico de Nottinghamshire. Cuando se inspeccionó, se descubrió que la reliquia estaba montada en un tablero de madera, que reveló que tenía 2.500 años, pero también contenía documentos que muestran que se encontró en 1888 cerca de una pirámide "perdida". VA (8k, mejor calidad, obra maestra, muy detallada: 1.1)

Desconnectar un misteri del passat

En un destacat toc de destí, un cap de pedra oblidat ha sorgit de l’obscuritat, revelant-se com un artefacte significatiu de l’Antic Egipte. Aquesta troballa intrigant, amagada durant dècades a la casa d’un metge de Nottinghamshire, proporciona una visió captivadora del passat.

A Curiosities Doctor: The Collection

El cap de pedra formava part d’un assortiment eclèctic d’articles com a metge local, que tenia una gran sensació de recollir artefactes històrics diversos. Entre la col·lecció, que anava des de les memòries de guerra fins a les restes fossilitzades, el fragment de l’estàtua destacava com una peça de la història antiga.

Revelant l’edat i els orígens

En examinar -se més a fons, els experts van descobrir que el cap, que mesura aproximadament 15 centímetres quadrats, es va muntar en un tauler de fusta. Aquest muntatge no només va data de la relíquia de fa uns 2.500 anys, sinó que també contenia documents vitals que indicaven el seu descobriment el 1888 a prop d’una piràmide “perduda”.

Significació de l’ushabti

El valorador Richard Griza va expressar la seva sorpresa per la troballa, assenyalant la seva classificació com a “Ushabti”, una figura funerària destinada a ajudar el difunt en la vida posterior. Es creu que es creu que aquesta peça pertany a la 26a dinastia, un període ric en èxits culturals i artístics.

Context històric: L’excavació de Hawara

Els documents que acompanyaven l’artefacte rastregen els seus orígens de nou a les excavacions arqueològiques dirigides per Sir Flinders Petrie a Hawara el 1888. Es creu que el cap va pertànyer a Horuta, un noble va intervenir en la proximitat a la piràmide ara ruta de Pharaoh Amenemhat II, destacant la importància del seu proveïdor.

El llegat de Flinders Petrie

Sir Flinders Petrie, considerat pioner en l’egiptologia, va destacar una metodologia científica en l’arqueologia. El seu enfocament minuciós no només va avançar el camp, sinó que també va subratllar la importància de cada troballa, per molt trivial que sembli.

Una subhasta futura: anticipant el valor

A mesura que es construeix l’anticipació, el cap de pedra es subhasta a Arthur Johnson i Sons el 24 de maig, amb estimacions que van des de 1.500 £ fins a 2.500 £. Aquesta subhasta no representa només una venda, sinó una celebració de la història, tornant -nos a connectar amb una ERA durant molt de temps.

Pensaments finals: la intersecció de la història i la modernitat

Aquesta redescoberta serveix de recordatori commovedor de les capes de la història que ens envolten, sovint amagades a la vista. Mentre continuem descobrint els tresors del nostre passat, se’ns recorda les històries que porten i les connexions que foren entre les civilitzacions antigues i el nostre món contemporani.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00