Diumenge arrenca el Fòrum Gastronòmic Barcelona
Del 23 al 26 d’octubre, el Recinte Gran Via de Fira Barcelona acollirà una nova edició del Fòrum Gastronòmic Barcelona, un esdeveniment imprescindible per als amants de la gastronomia. Amb més de 500 marques participants, aquesta fira és una oportunitat única per descobrir les últimes tendències culinàries i gaudir d’experiències gastronòmiques úniques.
Una cita amb cuiners de renom
El Fòrum Gastronòmic Barcelona comptarà amb la presència de reconeguts cuiners osonencs com Nandy Jubany, que compartiran els seus coneixements i experiències amb els assistents. A més, hi haurà altres personalitats destacades del món de la gastronomia que participaran en diferents activitats i sessions.
Una fira per als paladars més exigents
Amb més de 200 empreses participants, el Fòrum Gastronòmic Barcelona ofereix una gran varietat de propostes gastronòmiques. Des de les tradicionals coca de Folgueroles i Casa Sendra fins als innovadors plats de Caffè Fantini i Sambucus, hi ha opcions per a tots els gustos. A més, es podrà gaudir d’una àmplia oferta de restauració de cuina internacional i d’un espai dedicat a la cocteleria.
Activitats per a tots els públics
El programa del Fòrum Gastronòmic Barcelona inclou una gran varietat d’activitats per a tots els assistents. Hi haurà sessions de demostració culinària a càrrec de reconeguts cuiners com Nandy Jubany, que mostrarà les postres de Can Jubany. També es presentarà el llibre de receptes del manlleuenc Ramon Morató i Josep Maria Ribé, així com tallers de postres amb les creacions més representatives del grup elBarri d’Albert Adrià.
Una oportunitat única
El Fòrum Gastronòmic Barcelona és una oportunitat única per conèixer les últimes tendències gastronòmiques, descobrir nous sabors i connectar amb professionals del sector. Amb una àmplia oferta de propostes culinàries i activitats per a tots els gustos, aquest esdeveniment és una cita imprescindible per als amants de la gastronomia.