Inici » La polèmica cafeteria del Ministeri de Treball: preus irrisoris i licitació milionària

La polèmica cafeteria del Ministeri de Treball: preus irrisoris i licitació milionària

by PREMIUM.CAT
un grup de persones en una cuina preparant menjar en safates i davant d'una fila d'altres persones, Basuki Abdullah, fotografia d'aliments professional, una escola de pastel, Danubi

La controvèrsia al voltant de la cafeteria del Ministeri de Treball

La cafeteria del Ministeri de Treball ha estat a l’ull de l’huracà en els darrers mesos. A l’abril, es va revelar que s’havien gastat 68.000 euros en xurros, porres i brioixeria industrial per a un esmorzar dels treballadors, que són els únics amb accés a aquest establiment. Tot i això, el preu al qual es venien els productes no va ser divulgat.

Recentment, la cafeteria del Ministeri, dirigida per Yolanda Díaz, ha tornat a generar controvèrsia després de la publicació al BOE d’un anunci de licitació per al ‘servei de cafeteria i menjador autoservei’ de l’entitat. El contracte públic té un valor aproximat de 446.281 euros i estableix que la durada de la prestació serà de dos anys, amb possibilitat de cinc anys de pròrroga. A més, s’especifica que els preus han de ser inferiors als màxims i mínims establerts pel SEPE.

Preus inusualment baixos

El més sorprenent daquesta licitació són els preus màxims establerts, els quals estan considerablement per sota dels preus de mercat. Per exemple, la licitació estableix que les racions de gambes fresques o pernil ibèric es vendran a 6,5 ​​euros cadascuna, una copa de vi de Valdepeñas a 0,90 cèntims, i la de Rioja, vi fi o una cervesa per 1 euro . Fins i tot l’ensalada russa tindrà un cost de 2 euros i un plat de seitons a 4 euros. Els entrepans, cafès, canyes de cervesa i bescuits tindran preus màxims molt baixos, cosa que ha generat sorpresa en l’opinió pública.

Condicions del contracte i personal requerit

A més dels preus, el contracte estableix que el SEPE atorgarà a l’adjudicatari una remuneració compensatòria de 9.000 euros mensuals, independentment dels preus dels productes i serveis. L’empresa adjudicatària també haurà de proporcionar personal, incloent-hi un cap d’equip-cambrera, un cuiner, una dependenta a la barra i un auxiliar de servei i neteja a jornada completa. Així mateix, es requerirà una dependenta de barra ‘fixa discontínua de setembre a juny’. L’horari de prestació dels serveis serà de dilluns a divendres, de 8.00 a 17.00 hores, amb el menjador autoservei obert de 14.00 a 16.00 hores.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00