Inici » Idees innovadores per a pòsters de barbacoes

Idees innovadores per a pòsters de barbacoes

by PREMIUM.CAT
una taula amb un plat de embotits, patates i altres aliments, i un bol d'amanida, Andries Stock, fotografia d'aliments professional, una representació digital, romanticisme alemany

El Dolç Toc Final

Quan pensem en barbacoes, solem imaginar una deliciosa varietat de carns, embotits i, de vegades, algunes verdures. Tot i això, per a aquells que gaudeixen d’un toc dolç al final d’un dinar, l’oferta sol ser limitada, relegada als dolços que porta algun convidat, sense rebre l’atenció que mereixen davant les delícies que surten de les brases.

Però aquesta trista realitat per als amants de les postres ha experimentat un canvi. No es tracta de la invenció d’unes postres noves amb ingredients exòtics i una preparació complicada, sinó d’una reinterpretació d’un clàssic: el tradicional xuixo. Aquest deliciós dolç, elaborat amb una fina massa fregida i farcit de crema, ha guanyat popularitat com les postres perfectes per a qualsevol barbacoa de qualitat.

La Revelació d’un Churrero Famós

Els seguidors de @alpuentejuan han estat testimonis de la preparació d’aquest típic dolç, l’origen del qual es remunta a Girona. A més, han tingut l’oportunitat de gaudir dels vídeos sobre la BBQ Clandestina, un esdeveniment que desperta l’anhel de qualsevol amant de la bona taula. Aquest famós xurrer, reconegut pels seus xurros i els seus vídeos en xarxes socials, ha compartit un dels grans secrets d’aquest esdeveniment gastronòmic: la recepta d’aquestes postres exquisides.

Versions Innovadores

La versió senzilla d’aquestes postres és tan fàcil que qualsevol pot provar-la a la propera barbacoa. Només cal adquirir uns deliciosos xuixos i assegurar-se que estiguin ben impregnats de sucre. Aquest toc de sucre és clau, ja que en entrar en contacte amb la calor del foc, es caramel·litza i li atorga al xuixo ​​un irresistible toc torrat.

Però la innovació no s’hi atura. @xavierxeff ha ideat el xuixo ​​thai, una fusió explosiva que no pots deixar de provar. Aquestes postres, presentades a les Barbacoes Clandestines, han conquerit els seguidors amb la seva base tradicional de xuixo, xopa amb salsa teriyaki i acompanyada de cacauets picats amb jalapenys, una mica de sal Maldon i unes gotes de llima. Una transformació total amb un resultat més espectacular.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00