Una competència culinària inesperada
Miki Núñez i Marta Torné s’han unit com a presentadors en un emocionant desafiament culinari. Tot i que molts no esperaven aquesta combinació, la química entre ells és evident. Tots dos s’enfronten a la tasca d’improvisar deliciosos plats en una competència que promet sorpreses i moments divertits.
Ingredients inusuals
A la primera prova, Miki i Marta van haver d’enfrontar-se a la manca d’ingredients a la nevera. Miki es va trobar amb iogurts i embotits, mentre que la Marta gaudia d’una selecció més variada amb carn i verdures. Tot i les limitacions, tots dos van demostrar la seva creativitat en preparar plats únics amb el que tenien a mà.
Desafiaments a la cuina
A mesura que avançava la competència, es va fer evident que Miki no tenia gaire experiència a la cuina. Va tenir dificultats per bullir aigua i combinar els ingredients de manera adequada. D’altra banda, Marta va demostrar habilitat en cuinar els espàrrecs, encara que va tenir un petit contratemps en deixar caure un a terra. Tot i els obstacles, tots dos es van esforçar per presentar plats deliciosos i creatius.
Avaluació del jurat
A la primera prova, el jurat no va quedar impressionat amb la presentació dels plats, però el sabor va ser el factor determinant. Encara que el plat de Miki va ser comparat amb menjar d’escola, el sabor va ser criticat negativament. D’altra banda, Marta va rebre elogis pel sabor i originalitat. Tot i les crítiques, tots dos participants van demostrar la seva passió per la cuina i la seva disposició per aprendre.
La segona prova i la guanyadora
A la segona prova, Miki va haver d’enfrontar-se a un desafiament addicional a causa de la seva derrota a la primera prova. Tot i les dificultats, tots dos participants es van esforçar per preparar una carbonara deliciosa. Al final, Marta es va emportar la victòria amb una carbonara que va impressionar el jurat. Ara, ella s’enfrontarà a Joel Díaz a la primera semifinal.