Inici » La cuinera catalana Ada Parellada comparteix consells per netejar les carxofes

La cuinera catalana Ada Parellada comparteix consells per netejar les carxofes

by PREMIUM.CAT
un plato blanco coronado con una fruta verde encima de una mesa junto a un cuchillo, un tenedor y un cuchillo, Carpoforo Tencalla, fotografía gastronómica profesional, barroco flamenco, fotorrealismo

La xef del Semproniana, Ada Parellada, comparteix els seus secrets de cuina

La xef del Semproniana, Ada Parellada, és una experta cuinera catalana que s’endinsa a les cases dels cuinòfils més intrèpids de Catalunya per compartir els seus consells i secrets de cuina. En aquesta ocasió, ens revela com netejar les carxofes per treure’n el màxim gust.

Consells per netejar les carxofes

Segons Ada Parellada, netejar les carxofes pot ser una tasca tediosa per a moltes persones. Però ella ens dóna uns consells senzills per simplificar aquest procés. Primer de tot, recomana netejar-les mentre mires una sèrie o escoltes un programa de ràdio, perquè així el temps passarà més ràpidament.

Els aliats per a una neteja eficient de les carxofes són el julivert, la llimona i el gel. En primer lloc, es posa la llimona i el julivert en aigua amb gel, perquè així les carxofes es netegin millor. Després, s’han de treure les fulles externes i les més dures de la carxofa, utilitzant guants per evitar embrutar-se les mans.

Un truc interessant que ens dóna Ada Parellada és no llençar el tronc de la carxofa, sinó utilitzar-lo per a altres plats com arrossos o saltats. A més, per evitar que les carxofes s’ennegreixin, s’han d’untar amb llimona. Finalment, es pot afegir oli, sal i pernil per donar-los un sabor més intens.

Descobreix més consells de cuina amb Ada Parellada

Si t’han agradat aquests consells per netejar les carxofes, no et perdis les properes recomanacions de cuina d’Ada Parellada. En un futur pròxim, compartirà consells sobre altres productes i aliments, com les cebes i els sofregits. Així que mantingues-te atent i continua aprenent nous trucs per aprofitar al màxim els ingredients a la teva cuina.

No et perdis els vídeos d’Ada Parellada i descobreix tot un món nou de cuina i sabors. Amb els seus consells, aprendràs a preparar plats deliciosos i aprofitar els aliments al màxim. Fins a la propera setmana!

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00