Inici » Debut de la soprano catalana Sara Blanch al Palau de la Música

Debut de la soprano catalana Sara Blanch al Palau de la Música

by PREMIUM.CAT

El debut de Sara Blanch

El dijous 2 de maig, la soprano catalana Sara Blanch debutarà en recital en solitari al Palau de la Música. Aquest concert marca un moment especial per a la cantant, ja que serà el seu debut en aquest escenari que estima i coneix molt bé. Sara Blanch ha passat pel Cor Jove de l’Orfeó Català i ara té l’oportunitat de brillar en solitari.

Un programa variat

En aquest recital, Sara Blanch oferirà un programa que inclourà cançons catalanes i àries d’òpera del repertori francès. Acompanyada al piano per Albert Guinovart, la soprano mostrarà el seu gran domini de l’escena i la seva vocalitat fresca i brillant. El programa inclourà cançons del compositor Albert Guinovart, així com peces de Xavier Montsalvatge i Claude Debussy. També hi haurà àries de les òperes de Charles Gounod, Jules Massenet i altres compositors francesos.

El talent de Sara Blanch

Sara Blanch és una soprano lírica lleugera nascuda a Darmós, Ribera d’Ebre, el 1989. Va estudiar cant al Conservatori Superior del Liceu i des de llavors ha aconseguit un gran reconeixement en el món de l’òpera. Ha guanyat diversos premis en concursos internacionals i ha interpretat més de vint-i-set rols operístics. Destaquen les seves interpretacions de personatges com Norina, Lucia, Matilde i Amina. A més de la seva activitat operística, Sara Blanch també ha actuat en concerts de música simfònica, oratoris i recitals.

Albert Guinovart, un músic polifacètic

Albert Guinovart, pianista, compositor i docent, acompanyarà Sara Blanch al piano en aquest recital. Guinovart és conegut per la seva versatilitat i ha col·laborat amb destacats artistes internacionals. Ha tocat en recitals arreu del món i ha compost diverses obres, incloent-hi musicals premiats i òperes. També ha treballat en el camp de la televisió i el cinema. Amb una extensa carrera i nombrosos enregistraments, Albert Guinovart és un dels músics més destacats del nostre temps.

Un concert imperdible

El debut de Sara Blanch al Palau de la Música és una oportunitat única per gaudir del talent d’aquesta soprano catalana. Amb un programa variat i l’acompanyament de l’excepcional pianista Albert Guinovart, aquest recital promet ser una experiència inoblidable per als amants de la música. No us perdeu aquest concert que tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 20 hores a la Sala de Concerts del Palau de la Música.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00