Detenen tres individus per robar 3.000 euros i objectes d’un vehicle a l’AP-7 a Aiguaviva

La detenció

Un grup de tres homes va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra després de perpetrar un robatori a un cotxe estacionat a l’AP-7 a Aiguaviva. Els individus, amb edats de 36, 41 i 40 anys, van ser considerats els presumptes autors d’un delicte de robatori a l’interior d’un vehicle, tot i que ja tenien antecedents per fets semblants.

Els fets

Els fets van tenir lloc el 14 de març a l’autopista AP-7, prop del quilòmetre 70,5, a Aiguaviva. Els lladres van trencar una finestra del vehicle estacionat i van robar una maleta amb roba, una bossa d’esport amb objectes personals i 3.000 euros en efectiu abans de fugir de la zona en un altre cotxe.

La detenció

Després de rebre l’alerta del robatori, els Mossos van iniciar una recerca i van ser capaços de trobar els sospitosos. Una patrulla de trànsit a Montcada va detectar els homes llançant objectes a contenidors, coincidents amb els robats, i van procedir amb la detenció.

Conseqüències legals

Els detinguts, amb antecedents similars, van ser posats a disposició judicial el 15 de març a Cerdanyola del Vallès per respondre dels seus actes davant del tribunal en funcions de guàrdia.

Related posts

Debut de la soprano catalana Sara Blanch al Palau de la Música

Triomf de la defensa a l’escó de Puigdemont per raons legals a la UE

La invasió de l’exèrcit absolutista i el derrocament del govern liberal a Espanya