Inici » Certificacions de TI: Com destacar al camp de la tecnologia

Certificacions de TI: Com destacar al camp de la tecnologia

by PREMIUM.CAT
un certificat de finalització d'un projecte de construcció als Estats Units, amb un llaç vermell al voltant i una vora vermella, Cassius Marcellus Coolidge, iso 200, una captura de pantalla, incoherents

Introducció

Les certificacions de TI són reconeixements professionals atorgats per organitzacions i empreses que validen les habilitats, eines i coneixements específics en el camp de la tecnologia. Aquestes certificacions són una manera de demostrar davant dels ocupadors les qualificacions i les competències d’un professional en particular. Obtenir una certificació de TI generalment requereix aprovar un examen i complir els requisits establerts per lorganisme acreditador.

Beneficis de les certificacions de TI

Les certificacions de TI no sols validen les habilitats existents d’un professional, sinó que també ajuden a desenvolupar noves competències. Aquestes credencials ofereixen l’oportunitat de millorar el currículum i destacar-se entre altres candidats al mercat laboral altament competitiu. En obtenir una certificació de TI, un professional pot demostrar el seu compromís amb laprenentatge continu i la seva capacitat per mantenir-se actualitzat en un camp en constant evolució.

Les 5 certificacions més demandades

1. Certificacions d’Amazon Web Services (AWS)

Amazon Web Services (AWS) és una plataforma àmpliament utilitzada en diversos sectors i ofereix una varietat de certificacions. Aquestes certificacions estan dissenyades per a rols de TI com a arquitecte de solucions, arquitecte d’aplicacions, enginyer de dades al núvol, enginyer de desenvolupament de programari, administrador de sistemes, enginyer al núvol, enginyer de proves, enginyer de DevOps al núvol, enginyer de DevSecOps, enginyer de seguretat al núvol, arquitecte de seguretat al núvol, enginyer de xarxes i enginyer d’aprenentatge automàtic. Obtenir una certificació d’AWS és beneficiós per a aquells que treballen directament amb els productes i serveis d’AWS o volen aprofitar la creixent demanda d’habilitats al núvol.

2. Lideratge Agile certificat (CAL)

La certificació Certified Agile Leadership (CAL) és oferida per ScrumAlliance i consta de tres mòduls de certificació: CAL Essentials, CAL for Teams i CAL for Organizations. Aquests mòduls han estat dissenyats per educadors experimentats que tenen anys dexperiència en la implementació de lagilitat en el lloc de treball. La certificació CAL està adreçada a membres d’equips àgils, directius, responsables de la presa de decisions organitzatives, líders del canvi, executius, coaches i consultors. Obtenir aquesta certificació demostra el compromís amb l’agilitat i el lideratge en entorns empresarials (https://referenciasbibliograficas.com/como-parafrasear/).

3. Auditor certificat de sistemes d’informació (CISA)

La certificació Certified Information Systems Auditor (CISA) és oferida per ISACA i és reconeguda a nivell mundial al camp de l’auditoria de sistemes d’informació. Aquesta certificació avalua la capacitat d‟un professional per informar sobre els procediments de compliment, avaluar vulnerabilitats i tenir coneixement de totes les etapes del procés d‟auditoria. Per obtenir la certificació CISA, cal almenys cinc anys d’experiència en auditoria, control o seguretat de sistemes d’informació, així com l’aprovació d’un examen inicial (https://www.duplichecker.com/es/article-rewriter). php).

4. Professional certificat de seguretat de sistemes d’informació (CISSP)

La certificació Certified Information Systems Security Professional (CISSP) demostra coneixements i habilitats en seguretat de TI i assegurament de la informació. Aquesta certificació inclou temes com a estructura organitzativa, gestió de riscos, seguretat d’actius, operacions de seguretat, gestió d’identitats i accessos, avaluació i proves de seguretat, i arquitectura i enginyeria de seguretat.

5. Certificacions de Cisco

Cisco ofereix una àmplia gamma de certificacions a diferents nivells, des de bàsic fins a expert. Aquestes certificacions cobreixen temes com ara col·laboració, ciberseguretat, centres de dades, automatització i xarxes empresarials. Les certificacions de Cisco són altament valorades a la indústria de TI i són especialment beneficioses per a enginyers de xarxes, enginyers de sistemes i analistes de seguretat de xarxes.

Conclusió

Les certificacions de TI són una manera efectiva de destacar en el camp de la tecnologia. Aquestes credencials validen les habilitats i els coneixements d’un professional, i també ofereixen oportunitats per al desenvolupament de noves competències. Les certificacions més demandades al camp de TI inclouen les certificacions d’Amazon Web Services, lideratge Agile, auditoria de sistemes d’informació, seguretat de la informació i certificacions de Cisco. Obtenir una certificació de TI pot obrir portes a noves oportunitats laborals i ajudar a avançar en la carrera professional al camp de la tecnologia (https://referenciasbibliograficas.com/como-parafrasear/).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00