Reconeixement a la Innovació Alimentària a AlimentAria & Hostelco 2024

Diversitat i Creativitat en Aliments Funcionals

El recent esdeveniment AlimentAria & Hostelco ha aplaudit les innovadores propostes en aliments funcionals i els seus sorprenents gustos i formats a la secció Innoval 2024. Aquesta mostra ha congregat més de 300 productes alimentaris i begudes que destaquen per la seva originalitat i qualitat.

Reconeixement a les Novetats Destacades

Durant l’esdeveniment, s’han atorgat diversos premis Innoval a productes com el batut substitut d’un àpat equilibrat de Mixprice, la gamma de plats preparats rics en proteïnes de Fripozo, la línia de productes de l’influencer Carlos Ríos Realfooding i els deliciosos patés vegetals de Delicass amb ingredients naturals.

Destacats en Innovació

Empreses com Nestlé han brillat per les seves rajoles de xocolata farcides en diverses variants, Cotrading per les seves ‘pretzels’ i la singular tònica Match de la companyia Curius, envasada en ampolles quadrades elaborades amb materials reciclats.

Guardons a la Qualitat

S’ha reconegut la excel·lència en productes frescos com la sopa de xampinyons i tomàquet sense pasteuritzar d’Exprimir, les carns de qualitat del Grup Miguel Vergara, el ‘bacon’ de boví Angus de Horeca i les noves propostes de conserves de Carretilla: cloïsses a la marinera i mandonguilles de lluç.

Related posts

La Complexitat de la Xarxa Elèctrica: Reflexions Post-Apagada

Banys Càpsula: La Revolució del Benestar i la Sostenibilitat

La fugida de dades digitals: un repte per al nostre llegat