Inici » Antonio Tejado surt en llibertat sense fiança després de tres mesos a la presó

Antonio Tejado surt en llibertat sense fiança després de tres mesos a la presó

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit assegut a una taula en una habitació amb altres persones al fons i una pintura a la paret, Daryush Shokof, retrat de cap i espatlles, retrat de personatge, precisió

L’extertulià de televisió Antonio Tejado ha estat alliberat sense necessitat de pagar fiança després de passar tres mesos a la presó provisional.

Acusat de ser l’autor intel·lectual d’un robatori amb violència a casa de la seva tia, la cantant María del Monte, Tejado ha estat objecte d’assenyalaments i crítiques que han empitjorat la imatge pública.

La Fiscalia va sol·licitar una fiança de 100.000 € tant per a Tejado com per a Arseny Garibyan, presumpte líder de la banda criminal.

Tot i això, el jutge ha decidit que no cal que Tejado pagui la fiança, la qual cosa ha generat sorpresa i ha estat objecte de moltes converses.

Abans del judici, el jutge ha imposat mesures cautelars com la retirada del passaport de Tejado, la prohibició d’acostar-se o comunicar-se amb les víctimes, i l’obligació de comparèixer al jutjat dues vegades al mes.

Aquestes mesures són habituals en casos similars i Tejado sempre ha mantingut la seva innocència, sol·licitant-ne l’alliberament fa uns mesos a causa de la falta de proves que justifiquessin la seva presó preventiva.

Després de tres mesos després de les reixes, finalment se li ha donat la raó i ha estat posat en llibertat.

Primeres paraules d’Antonio Tejado després del seu alliberament

Nombrosos mitjans de comunicació s’han congregat a les portes del jutjat per captar la primera imatge i les primeres paraules d’Antonio Tejado després del seu empresonament.

El seu advocat ha expressat la satisfacció davant els micròfons d’Antena 3, afirmant que estan contents amb la decisió del jutge i que era un moment que esperaven des de fa molt de temps.

La mare d’Antonio ha parlat amb una tertuliana d’un programa de televisió i ha demanat respecte per al seu fill, destacant que en aquests moments l’únic que voleu és passar temps amb la família.

La primera acció de Tejado després del seu alliberament ha estat reunir-se amb la mare i el germà per gaudir d’un dinar en un restaurant del centre de Sevilla.

Es diu que Tejado no té intenció de parlar amb la premsa i que està molest per la manera com s’ha tractat el tema als mitjans de comunicació.

María del Monte i la seva dona, Inmaculada Casal, no han reaccionat amb alegria ni enuig davant la notícia de l’alliberament de Tejado. Han expressat que el dany causat no es pot reparar i que estaven preparades per a aquesta situació.

Ara caldrà esperar el judici per conèixer tots els detalls i determinar la implicació d’Antonio Tejado en els fets.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00