Inici » El Clotilde Fest: una oportunitat per gaudir de la música catalana

El Clotilde Fest: una oportunitat per gaudir de la música catalana

by PREMIUM.CAT
un home dempeus davant d'una multitud de persones amb un micròfon a la mà i cantant per un micròfon, Charles Angrand, imatge promocional, pintura renaixentista, els automatistes

Una proposta musical única

El Clotilde Fest és un festival que ofereix l’oportunitat de gaudir de forma gratuïta de cantants i grups referents de l’escena catalana. En aquesta sisena edició, el festival presenta una selecció de propostes musicals diverses i emocionants.

Algunes de les bandes i artistes que actuaran al festival són Suu, Flashy Ice Cream, Sexenni i les COCO. Cada any, el Palau Robert, en col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut i les principals emissores musicals de Catalunya, organitza aquest esdeveniment per apropar la música catalana al públic jove.

Una experiència renovada

L’edició d’enguany del Clotilde Fest presenta una imatge totalment renovada per captivar el públic més jove. Segons Eva Pomares, directora general de Difusió de la Generalitat, l’objectiu és atraure els joves al Palau Robert i connectar els centres expositius amb aquesta audiència.

Una programació variada

El festival es desenvoluparà durant els quatre dimecres de juliol als jardins del Palau Robert. Cada dia, diferents artistes i grups actuaran en concerts organitzats per les emissores RAC105, Els40, Europa FM i Flaixbac.

El primer concert, a càrrec dels cantautors Suu i Alfred Garcia, serà una oportunitat única per gaudir de les seves actuacions en directe. A més, altres artistes com Flashy Ice Cream, Lildami, Sexenni, Pelat i Pelut, DJ Bluma Beat, les COCO i els Figa Flawas també oferiran espectacles que no deixaran indiferent ningú.

Entrades i informació

Les entrades per al Clotilde Fest ja estan disponibles al web del Carnet Jove. Les emissores musicals també informaran sobre com aconseguir entrades per als seus respectius concerts.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00