Inici » El desafiament de Camilla Parker Bowles a la Casa Reial Britànica

El desafiament de Camilla Parker Bowles a la Casa Reial Britànica

by PREMIUM.CAT
dues dones amb vestits blaus i tiares una al costat de l'altra en una habitació amb una porta i un canelobre, Anna Maria Barbara Abesch, trets facials simètrics, un barroc flamenc, incoherents

L’ascens de Camilla Parker Bowles al tron ​​al costat del rei Carles III

Als seus 76 anys, Camilla Parker Bowles ha aconseguit assolir el seu anhelat tron ​​al costat del rei Carles III, superant les nombroses pressions i escàndols que van marcar la seva relació amb el llavors príncep de Gal·les als anys 70. No obstant això, el seu desafiament no s’acaba aquí. , ja que enfronta el repte d’adaptar-se a una institució monàrquica on competeix en popularitat amb una figura volguda pel poble britànic, Kate Middleton.

La tensió a la Casa Reial

La relació entre totes dues mai no ha estat bona, i amb Kate enfrontant una dura batalla contra el càncer, la tensió només ha augmentat. Els sentiments d’enveja que Camilla Parker Bowles experimenta cap a Kate Middleton són un secret de domini públic al Palau. De fet, el príncep Harry ho va exposar en la seva controvertida autobiografia, ‘Spare’, en revelar que Carles i Camilla van reprendre el príncep Guillem pel gran atractiu mediàtic de la seva dona, la qual atreia l’atenció lluny de les causes que tots dos recolzen.

Rivalitat i tensions a la Família Reial

Aquestes tàctiques han generat un ambient de tensió i rivalitat a la Família Reial. Harry no va dubtar a referir-se a la seva madrastra com una ‘dona perillosa’ que ha ‘deixat cadàvers al seu camí’ a causa de la seva desesperació per redimir la seva imatge després de l’escandalós divorci de Carlos i Diana. Tot i l’esperança de Carles que la seva dona pugui superar o almenys rivalitzar amb la princesa de Gal·les, la preferència del poble britànic sembla estar ben definida.

La popularitat de Kate Middleton

La popularitat de Kate Middleton dins de la Casa Reial és innegable. D’acord amb les enquestes, és la més estimada i seguida pel poble britànic, fins i tot superant el príncep Guillem i la princesa Anna. D’altra banda, Camilla se situa al desè lloc de la llista, mostrant una considerable bretxa en popularitat respecte a la princesa de Gal·les. Aquesta disparitat ha desencadenat una competència d’egos al Palau, una rivalitat que persisteix malgrat el diagnòstic recent de càncer de Kate.

L’actitud de Camilla davant la malaltia de Kate Middleton

Es diu que Camilla no mostra cap signe de pietat davant d’aquesta dolorosa situació que posa en risc la vida de la princesa. La seva relació continua sent igual de tensa, amb gairebé cap mena d’interacció entre elles. Aquesta dinàmica es va fer evident poc després que Kate fes públic el seu diagnòstic a través d’un vídeo commovedor, quan Camilla va assistir a un esdeveniment a Shrewsbury. Allí, es va trobar amb seguidors de la Família Reial britànica que volien transmetre bons desitjos a Kate. En una pancarta es podia llegir: ‘Envia el nostre amor a Kate’. Camilla Parker Bowles, apàtica, es va disposar a recollir la pancarta i simplement va comentar que la nora favorita del monarca estava ‘més o menys bé’, sense més mostra d’empatia. Aquesta actitud només ha confirmat el que molts ja sospitaven: la reina consort no sent una preocupació especial pel benestar de Kate Middleton.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00