Inici » El retorn triomfal de Ni Que Fuéremos: Sálvame arriba a Twitch i YouTube

El retorn triomfal de Ni Que Fuéremos: Sálvame arriba a Twitch i YouTube

by PREMIUM.CAT
un grup de persones al costat de l'altre davant d'un fons morat amb un fons rosa i morat, Avgust Černigoj, imatge promocional, foto d'estoc, precisió

El Regne de l’Entreteniment

El món de l’entreteniment celebra el retorn triomfal de Ni Que Fuéremos. Els antics col·laboradors del programa que va captivar durant més de tretze anys els espectadors, han tornat al directe per oferir el que millor saben fer: captivar l’audiència. Ara, ja no ho fan a través de la televisió, sinó que el nou format de Sálvame s’emet diàriament a través del canal Quickie de Twitch i YouTube. L’acollida per part del públic ha estat excepcional, tot i que alguns crítics demanen als col·laboradors que siguin més arriscats.

El Reialme de Sálvame

Dimecres 15 de maig va marcar l’inici d’aquesta nova etapa per alguns dels col·laboradors més destacats de Sálvame. Belén Esteban, Kiko Matamoros, María Patiño, Chelo García, Víctor Sandoval i Lydia Lozano han tornat a posar-se davant de les càmeres per comentar l’actualitat de la premsa del cor. Un dels moments més destacats va ser durant l’última entrega, la de dilluns 20 de maig, quan Lydia Lozano va emocionar-se després que una de les seves companyes valorés la seva gran professionalitat.

Moments Emotius

Durant els darrers programes, hem pogut veure a Lydia Lozano emocionar-se davant de les càmeres. Aquesta vegada, no va ser per estrès o esgotament, sinó per la reconeixença dels seus companys. Els col·laboradors van compartir moments emotius, destacant la fortalesa i professionalitat de Lydia Lozano, la qual va ser reconeguda per la seva companya María Patiño.

Un Retorn Amb Emoció

El retorn de Ni Que Fuéremos ha estat carregat d’emoció i moments destacats. Els col·laboradors han tornat a captivar l’audiència amb la seva autenticitat i complicitat, fent que els espectadors es converteixin en visitants del Zoo, observant com ells mateixos són els autèntics protagonistes.

Segueix premium.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l’actualitat, en un clic!

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00