Inici » Quan és millor consumir aliments dolços?

Quan és millor consumir aliments dolços?

by PREMIUM.CAT
una dona menjant un plat de fruita amb una forquilla a la boca i un plat de fruita al costat, Eszter Mattioni, hi - fructosa, una foto d'estoc, veritat

El millor moment per consumir alguna cosa dolça

Consumir aliments amb un alt contingut de sucre de manera freqüent no és recomanable. El cos experimenta pics de glucosa que l’organisme té dificultats per controlar, causant fatiga a curt termini quan aquest pic disminueix.

És important notar, però, que això no significa que s’hagi de eliminar els dolços completament de la dieta. És més aviat qüestió de saber quan és millor consumir-los.

Una experta en bioquímica, Jessie Inchauspé, ha compartit informació a les xarxes socials sobre el millor moment per consumir dolços. Segons ella, el moment òptim és després d’un àpat principal, com el dinar, ja que en aquest moment el sucre es digereix més lentament i té menys impacte en el cos.

Evita consumir dolços durant l’esmorzar

D’altra banda, Jessie Inchauspé també ha destacat que l’hora de l’esmorzar no és el moment ideal per consumir aliments dolços. És important tenir un esmorzar satisfactori, però això no significa afegir sucre a la primera hora del matí.

La raó darrere d’això és que consumir sucre amb l’estómac buit i especialment durant la primera hora del matí fa que els carbohidrats es converteixin ràpidament en molècules de glucosa, provocant pics de sucre en sang i els seus efectes adversos.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00