Inici » Revisant les desigualtats en salaris i serveis públics a Europa

Revisant les desigualtats en salaris i serveis públics a Europa

by PREMIUM.CAT
1/ El principio de que el salario mínimo no es un subsidio y debe ser gravado no puede ser desacreditado en la entrada. Derechos y deberes, y tal. Sin embargo, suceden dos cosas. El primero, que el salario mínimo español es mucho más bajo que en otros países europeos. El segundo, que las grandes fortunas continúan pagando porcentajes ridículos. Estos factores hostiles no facilitan Acepte medidas que no sean razonables hasta cierto punto. 2/ dedo en frase brava ... Implemente el salario mínimo de Luxemburgo, el D (8k, mejor calidad, obra maestra, altamente detallado: 1.1)

El salari mínim: una qüestió d’equitat

La discussió sobre el salari mínim no ha de ser considerada com un debat trivial. Els drets laborals i les responsabilitats fiscals han d’anar de la mà. No obstant això, es presenten dues realitats crítiques: d’una banda, el salari mínim a Espanya es troba notablement per sota dels estàndards de molts països de la Unió Europea; de l’altra, les grans fortunes continuen gaudint d’un sistema impositiu que els permet pagar quantitats irrisòries. Això fa que la implementació de reformes, encara que raonables, sigui difícil d’acceptar.

Propostes radicalment necessàries

Imaginant un escenari on Espanya adopta el salari mínim de Luxemburg, que és el més elevat de la UE i supera en doble l’import espanyol, podríem començar una discussió més constructiva sobre altres aspectes laborals i socials.

Costos ocults del rearmament europeu

Hi ha coincidències que poden semblar alarmants. La Unió Europea ha estimat que es necessitaran uns 800.000 milions d’euros per assegurar la seva independència militar dels Estats Units. Sorprenentment, recentment es va encarregar un informe a Mario Draghi, exlíder del Banc Central Europeu, per avaluar opcions que podrien revitalitzar una economia en declivi, i les solucions proposades també requereixen la mateixa quantitat de diners.

L’aposta per la tecnologia

El document de Draghi destaca la tecnologia com una de les principals àrees d’inversió. Curiosament, el sector tecnològic seria el gran beneficiat d’aquest nou pla de rearmament, suggerint que la futura reactivació econòmica europea podria estar profundament lligada a aquest camp.

La crisi alimentària als Estats Units

Mentre els Estats Units es presenten com una potència global que desafia constantment altres nacions, ara s’enfronten a una crisi alimentària inesperada centrada en la falta d’ous. Aquesta paradoxa revela la vulnerabilitat d’un sistema que sembla imbatible.

El consum d’ous i les seves repercussions

La situació es complica no només per l’impacte de la grip aviària, que ha reduït dràsticament la població de gallines, sinó també pel consum elevat d’ous per part dels nord-americans, amb una mitjana de 290 ous per persona a l’any, molt superior a la mitjana mundial.

Impacte en la salut pública

L’epidèmia de grip aviària no només afecta els ous, sinó que també repercuteix en altres fonts de proteïnes, com la carn de pollastre. A llarg termini, aquestes crisis poden tenir conseqüències severes per a la salut pública, ja que la recuperació de les cadenes de producció en ramaderia és un procés llarg i complicat.

La crisi del transport ferroviari

Una altra qüestió que mereix atenció és la situació dels serveis ferroviaris a Espanya, amb un alarming 24% dels trens fora de servei degut a avaries i altres incidències. Molts d’aquests trens romanen inactius durant llargs períodes, reflectint la falta de recursos per a manteniment.

Factors subjacents del problema

El debat sovint se centra en la infraestructura ferroviària i la comunicació amb els usuaris, però no podem ignorar l’envelliment del material mòbil i la insuficiència de tallers per a reparacions, creant un cercle viciós que empitjora la situació.

Contractacions en el sector sanitari

El serial de Muface ha arribat a la seva fi amb l’assignació del servei a les companyies privades Adeslas i Asisa, deixant fora DKW, que havia estat part del contracte anterior. Aquest nou acord, amb un cost de 4.808,5 milions d’euros, representa un increment significatiu respecte a l’anterior.

El dilema de la sanitat pública

És comprensible que les empreses privades abandonin contractes públics si no són rendibles. No obstant això, la qüestió fonamental persisteix: per què l’Estat proporciona serveis de salut privats a un terç dels funcionaris públics i les seves famílies, quan la Seguretat Social podria ser la solució més lògica?

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00