Inici » Rumors i Estratègies: La Intrigant Relació entre Rose Hanbury i la Família Reial Britànica

Rumors i Estratègies: La Intrigant Relació entre Rose Hanbury i la Família Reial Britànica

by PREMIUM.CAT
un parell de dones al costat de l'altre davant d'una multitud de persones amb vestits i barrets, Caroline Lucy Scott, trets facials simètrics, una foto, gòtic internacional

Una trobada plena d’especulacions

Recentment, es va captar una breu trobada entre Rose Hanbury i Camilla Parker Bowles durant el tancament dels Badminton Horse Trials. Encara que de curta durada, aquest moment va estar carregat de complicitat, avivant així els rumors que envolten la marquesa de Cholmondeley des de fa temps. Aquests rumors van sorgir al Regne Unit després de la unió de l’hereu al tron ​​amb Kate Middleton, cobrant força el 2019 amb la divulgació d’unes imatges comprometedores de Hanbury i el príncep Guillem en un pub londinenc, i el 2023 quan es va revelar que van compartir una romàntica sopar al Dia de Sant Valentí.

La Desaparició Mediàtica de Kate Middleton

La sobtada absència mediàtica de Kate Middleton només va avivar les flames de l’especulació sobre una possible relació extramatrimonial de Guillermo. La princesa de Gal·les es va veure obligada a sortir públicament per explicar que la seva absència es devia a la seva batalla contra el càncer i el tractament que està rebent per combatre’l.

Estratègies a l’ombra

Els darrers moviments de Rose Hanbury han estat analitzats minuciosament pels mitjans, que especulen sobre una estratègia darrere del seu acostament a la Família Reial britànica en aquest moment delicat. L’assistència de Rose i el seu marit, David Cholmondeley, a la cerimònia de l’Ordre de l’Imperi Britànic, on el seu fill Lord Oliver Cholmondeley va participar com a patge, ha estat interpretada com a més que un gest de suport familiar. La teoria predominant suggereix que, aprofitant l’absència temporal de la princesa Kate als seus deures reals, Rose Hanbury podria estar buscant incrementar la seva visibilitat en els esdeveniments de la reialesa.

El Somni de Rose Hanbury

Els seguidors de la reialesa britànica han notat les similituds entre els moviments de Rose Hanbury i els de Camilla Parker Bowles al passat. Alguns suggereixen que Rose aspira a seguir els passos de Camilla, passant de ser l’amant del príncep de Gal·les a convertir-se en reina d’Anglaterra, cosa que deixaria en una posició complicada Kate Middleton. No obstant això, aquesta ambició podria enfrontar una ferotge resistència, atès l’afecte i la popularitat de Kate Middleton al Regne Unit.

La Relació entre Kate Middleton i Rose Hanbury

Tot i les especulacions i els escàndols, algunes fonts properes a la Família Reial britànica han suggerit que la relació entre Kate Middleton i Rose Hanbury mai no ha estat d’enemistat. Segons aquestes veus, la família Cholmondeley ha estat durant molt de temps aliada de la Corona, cosa que suggereix que la presència del matrimoni en esdeveniments reals és simplement parteix d’aquesta relació històrica. Fins ara, la Casa Reial britànica ha estat en silenci sobre la veracitat dels rumors sobre el romanç entre Rose Hanbury i el príncep Guillem.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00